Nu lurade jag er allt! Jag skrev ju i går att jag tänkte gjöra ett litet blogguppehåll, men så kom den......dendär skrivarklådarn och inte vart jag fri den heller i dag, så det är lika bra jag skriver några rader.

Berättade ju i går hur jag höll på att julpyssla här hemma. Men så blir det lika för varje år med alla dessa lampar på dom jädrans julstakarna som går sönder. Jag fattar bara inte, för nu vart det ett litet STOPP i pysslet då flera stakar har lampor som är gått sönder....så GRRRR säger jag. Men........bara att fixa.

Dessutom har jag skrämt upp min gubbe med att jag tänkte baka till helgen, men se då jädrans vart han rädd ska ni veta då han vet hur stökigt det blir då jag far fram i köket, så vi gjör nåt som är mycket roligare i stället och det blir att köpa julklappar till helgen. Varje år så tänker jag att i år ska jag inte stressa utan bara ta det lugnt, men icke sa nicke, jag lurar mig själv varenda gång :-D .

Blåser gör det ute och jag har hört att det ska bli storm i vissa delar i vårt land, och hualigen säger jag, för det här med att när det blåser och stormar så ligger jag bara och fantiserar på en massa saker när jag ska sova, så jag skulle nog kunna tänka mig, att det blir en sån natt i natt. Sist räknade jag så många FÅR att jag tappade bort räkningen på slutet då de var uppe i 26.000 då kan ni förstå , att inte är det gott att sova inte då herr blåsman har kommit.

Ähhh........lurade er nog lite allt i går, men det är ju så tråkigt med en massa förbud, så.......några rader vart det, och nu ska jag ut och jaga lite julstake-ljus ja hujeda mig för att ge mig ut i blåsten, men om jag inte ÄR tillbaka till helgen, så förstår ni nog att jag har blåst bort, för jag håller mig inte särskilt långt borta från datorn inte. Tschhh.......skyndar mig i väg nu, så inte min gubbe ser att jag suttit vid datorn igen.......NI SÄGER VÄL INGET VÄL???? ;-) .

  

Läraren förklarade ordet " kontrast" för skolbarnen.

-ljus och mörker, svart och vitt, dag och natt är exempel på kontraster sa läraren.

Är det någon som kan ge fler exempel? Ja Ingvar?

 

-MORSAN OCH FARSAN!

 

Vi ses om ett tag nu!

Kramen från mig! :-*