Halloj alla.


Vet ni....igentligen borde jag komma i säng nu, men då jag känner mig så pigg så blir det lite skriv i bloggen innan sängdags, dessutom börjar jag klockan 7 och inte klockan 6 i morgon bitti å det gör mycket det. En hel timme på morgonen


Nu när jag är sådär skrivsugen och allt så ska jag berätta lite om vad som hände idag. Jodå...händer massor av saker smått som stort varje dag.

ibland så känner jag mig lite otålig då jag står i en kassakö , som idag . Skulle bara köpa 2 liter lättmjölk och sen betala. Framför mig står det tre personer . Jamen då går det snabbt tänkte jag som hade min gubbe väntandes i bilen. Men inte då....inte gick det så snabbt inte. Den som skulle betala en äldre herre höll på med en massa rabattkupongor som tog tid i kassan, och tid är dyrbar den ,  för den som inte är pensionär,  Fast pensionärer dom har väl minst med tid dom, för dom har alldrig tid med nåt.....nåväl.....

Sen kom nästa slag....slut på kvittorullen så kassörskan som inte såg så van vid att byta kassakvittonrullar fick jäklas och ha sig innan hon blev klar. Ojoj....känner hur det kved i mig . Sen var det dags för min tur...

Två mjölk gick fort att slå in och så sa kassörskan summan....jag tog upp min Börs och öppnade den som var full av mynt som flög åt både höger och vänster inne i affären. Varför tömmer man inte börsen på mynt för.??....och  varför förberedde jag inte detta?  Ta upp min Börs medans jag väntade. Hörrni .....stackars de som väntade efter mig. Ja ja.....små ilands-bekymmer.


Näe hörrni......nu kör vi ny vecka med nya tag, eller hur?


Hej svejs på er!


 

                               

                                      Kramelikram