Då är helgen avklarad . Det som är skönt med att jobba helger ÄR att man får lediga dagar mitt i veckan och det känns sååå skönt så  i morgon så är det en sån dag. En ledig dag där jag kan göra precis vad jag vill eller inte......Jag tror jag tar det så lugnt jag kan. Det är viktigt att vila här i livet åxo. Att inte ha en massa inplanerat och uppstyrt  Jag beundrar alla småbarnsföräldrar där det alltid ska hända en massa saker. Det ska sportas å donas höger om vänster . När får barnen bara vara?......Jag tror det är viktigt att bara få vara ibland. Vi har ju almanackerna fyllda av en massa måsten , så är det konstigt vi stressar ihjäl oss. Mina mått tänk så är det viktigt att bara ta dagen som den kommer på lediga dagar. Nåväl. ....  min almanacka tar dagen som den kommer. Tror jag mår bäst då.


Måndag kväll och en ledig dag i morgon och ni måntro det känns riktigt Nice och lyxigt. Just nu vill min ena katt av två gå ut. Men nu är jag lite mammig.....katterna är ju mina barn liksom och det är alldeles för kallt för att gå ut så sessan är lite tjejsur på mig och fattar inte alls varför hon måste vara inne. Men snart blir hon trött åsso lägger hon sig ovanför elementet på fönsterbrädan som är hennes plats. Men där är vi och djuren lite lika.....

Jag har min plats vid köksbordet, å gubben min har sin plats. Samma vid soffan framför  Tv:n har vi åxo. Samma plats har jag på jobbet.....Samma plats sätter jag mig på bussen om jag nu åker buss som var jättelängesedan , så jag vet nog inte hur jag gör då jag ska åka buss. Ja ja.....nu ska jag inte skriva så mycke mer, för i Morrn är jag ledig, vilken lyx Hörrni. 

Så mycket bättre än så här blir det inte idag .Det är vinter och inte händer det så särskilt mycket . Man vaknar går till jobbet å sen är det middag och kväll ....sen är det bara att tänka på refreängen då det blir ny dag åsso rullar det på liksom. Det här året är åxo lite speciellt för mig då jag har två saker att fira som min 50 års dag och att min gubbe och jag varit i lag i 15 år. 15 och 50 alltso. Vilket kalas Hörrni  . Men än återstår det några månader dit, för nu är nu och ikväll är ikväll. Jag och sessan som vill gå ut i kylan tackar och önskar er en trevlig kväll.

Kram på er!