Funderar lite över vart mina nyårskänslor tog vägen då vi plötsligt fått ett sprudande vårväder ute. Men sen har vi denhär halkan som är så hiskligt lurig, för då jag skulle hämta in min morgontidning i morse då åkte jag som bambi på alla fyra, ja nu har jag ju inte fyra ben, men två ben och två armar som jag fick ta i mot mig med. Så nu har jag fått ett stort blåmärke på vänster arm, så nån nyårsklänning får jag nog stå över i år, för jädrans hur jag ser ut nu, med ett stort jättefult blåmärke...ajajaj. Men jag tror nog det blir ett nytt år ändå fast jag har ett blåmärke ;-) .

Julmaten är kvar i kylen och nu ska det handlas lite nyårsmat här hemma. Tar alldrig julmaten slut måntro? Nu då jag måste slänga lite mat som ser lite ledsen och oaptitlig ut får jag samtidigt lite dåligt samvete då man tänker på alla ute i världen som svälter. Så förlåt nu, för jag måste bara slänga denna mat då vi är skitless på allt som har med julmat att gjöra, så snart är maten ett minne blott. Adjöss!

Min gubbes barnbarn är så härliga. Jag brukar ofta busa med ett av dom som här lilla tilly och jag när vi busar på som mest. TantGlad blir ju som ett litet barn då. Vi kan värkligen konsten att roa oss se bara här!

Tilly och jag när vi härjar på som mest! TJOOOOHOOO

Visska hemlisar till varandra är åkso nåt vi ofta gör.

Vi har alltid så jättekul tillsamans och vi påminner mycket om varandra då vi båda har dendär busiga spralliga energin som kan komma lite närsomhelst. Två teaterapor är vad vi är ;-) .


Nu då vi har ett nytt år framför oss vill jag tacka alla mina fina läsare och bloggvänner här i bloggen.
Tack för alla besök och tack för alla era fina och varma kommentarer hos mig. Jag önskar er alla ett nytt och jättefint år.


         Gott Nytt År!