Eftersom det här med tiden, och hur snabbt tiden ändå går, och hur gör man för att få dagarna lite längre sådär, så har jag bestämt mig nu att kliva upp 2 timmar tidigare än vad jag brukar gjöra......smart va???? ;-) Tog på mig mina svarta byxor och knallrosa täckjacka till morgonen och kände mig skitduktig, ja så duktig att jag fick beröm av min gubbe då jag kom hem, men kanske mest för att jag hade ställt i ordning kaffet i en termos så han slapp koka kaffet.

Tänk så konstigt det kan vara, för då jag är ute på promenad när det är kväll, då är jag skiträdd för att det ska komma nån gubbe eller någon annan figur upp sådär bara ur nån buske, och DET trots en massa annat folk som åkso är ute och går. Men när det är morgon, och jag känner mig lite som Tuppen och är både uppe och ute först på min promenad och det alldeles ensam, ja då är jag inte rädd för några faror inte, visst är man väl lite knäpp ibland ändå väl?????? :-D . Nejdå....TantGlad var skittuff i morse, så hade någon gubbe kommit fram där ur någon buske har hon slagit ner honom.

När anders braskar....ska julen slaska??????? Hmmm......eller hur var det där nu igen? Är det någon som vet?

Ähh....skitisamma för nu ska jag fortsätta med min lördag nämligen, och det känns skitbra att det var jag som var tuppen och vaknade jättetidigt i morse för då får jag ju loksom en låååååååååååååååång lördag idag, och jämans vad mycket jag ska hinna med mig!!!!!! DET NI!!

  

Tycker ni ska ha en skitbra och fin lördag nu, för i morgon då är det söndag och då kommer jag att se ut så här!

 


Ser ni hur jag slappar här i morgon, då det är vilodag!

Men nu kör vi på lördag först!

Kramen och puss på er! :-*