Nu är det fullt upp hemma hos oss. Vi håller nämligen på att renovera i vardagsrummet som ska bli så kul att fixa till. Nu har jag startat lite ikväll med att hänga upp tavlor och så, och det ÄR då min gubbes ögonmått och mitt plötsligt inte stämmer med varandra.

Tänk vilket tjafs det kan bli av bara sätta upp en tavla.  Mitt ögonmått och min gubbes stämmer ju inte alls ihop. När jag tycker tavlan sitter rakt tycker min gubbe att den hänger snett. Ja...hur gör man då? JO...då tar man över och bestämmer som jag är väldigt bra på nämligen. Det slutar bara med att min gubbe tittar lite missnöjt på tavlan med kommentaren....TYCKER DU DEN HÄNGER RAKT NU?? Då blänger jag lite argsint ( inte likt TantGlad) på honom och  svarar..Jag tror nog mina ögonmått är bra mycket bättre än dina. Och så drar hon iväg till nästa tavla som ska sättas upp.

Nya soffor har vi åxo så det är helt omöblerat här hemma som jag tycker är sååå kul. Man känner ju lite för styling på höstkanten liksom. Nu har vi inte köpt sånadär soffor man nästan ligger i, för då kan jag lova er att varken min gubbe eller jag tar oss upp sen. Alldeles för modernt och opraktisk för oss. 

Jamän dåså.....då vet ni ju vad jag har för mig nu i ett par dagar. Tror jag inte hinner blogga så mycket för det blir ju förgävligt rörigt så fort man håller på med nåt.  Så himla konstigt detta. Sen får man en MASSA grejer över på nåt sätt. Så då undrar jag.....när i allsinga dagar har jag hunnit köpt allt. Och det värsta är ju att nu passar mina gamla saker inte alls in i det nya rummet.  Måste jag köpa nytt eller?? Hmm.....njäee, jag är nog inte den typen som bara slänger bort mina gamla saker. Men att hitta nya små platser för dom att bo på blire nog. Saker är ju bara saker och helt oviktigt för mig. Men att ändra lite är ju kul ibland eller hur?

Nä...nu har jag inte tid att sitta här och surra. Nu får ni ha det bra tills nästa gång vi träffs. Här hemma pågår styling nämligen. Hur det blir får tiden utvisa.

Hejsvejs och må så gott alla vänner! :-DMan kan passa på att leka lite i löven åxo som omväxling.