Som den observanta kanske ser, så har jag gjort lite höst här i bloggen.  Kände att nu är det bannemig dags för lite förändring  och så blev det som det blev och blev så här. Bilden den är 4 år gammal, men på nåt vis så gillar jag den. Tycker den är så GLAD, härlig och som ni ser så sträcker jag ut armarna och välkomnar hösten. Nu ser vi framåt och glömmer den trista sommaren. Kommer ju en ny nästa år så den får vi se fram i mot. 


Skrev för några dagar sedan i min blogg att nu sätter jag in inlägg på söndagar och en gång i veckan. Men vet ni.....det går liksom inte riktigt att bestämma sig när man ska sätta in nåt inlägg för det viktigaste är ju att man är på skrivhumör....eller hur ? Så efter detdär inlägget har det blivet flera inlägg så nu härdanefter blir det inlägg då det blir. En bloggvän tyckte det var öde på bloggarna. Själv så tycker jag man måste känna för att skriva , och skriva då man känner för det. Inga måsten att varken skriva eller besöka vänner. Det här med media tar ju rätt mycket tid så man hinner ju liksom inte vara överallt. Just nu tycker jag instagram är kul. Lätt att sätta ut bilder och kul att besöka sina instavänner. Många vänner på instagram är ju åxo mina fina bloggvänner . Tack för allt fint ni delar med er .


Tänker inte bli så långrandig för nu har jag fått surra av mig lite om ditt och datt. Gubben min har kokat kaffe så det är bäst jag lägger ifrån mig datorn så syns vi .


Lite kul åxo......


 

Hahaha............


                         Kramelikram.