Nu har jag inte skrivet i min blogg på en hel vecka som är en väldans lång tid för mig. Fast min gubbe är glader såklart då jag ägnar lite mer tid åt honom så det finns ju inget ont som inte har nåt gott med sig.....eller?? Fast det gör ju inte ont att skriva förstås så nu blev ju allt fel fast struntissmma för ni fattar nog vad jag menar.

Förresten så har vi sommartid i morgon....eller redan i natt, och hur blir det om nån föds klockan två å hon blir tre.....är hen född efter sommartid då eller efter den rätta tiden å förresten så blir jag alldeles snurrig för vilken tid är den rätta ?  Läste då jag gogglade att sommartiden infördes för första gången 1916 i Tyskland för att spara energi under kriget . I Sverige fick vi sommartid 1980 för första gången och som känns som evigheter sedan. 

Vi har tur då vi slipper ändra på alla klockor  nuförtiden då tekniken sköter sig själv och klockorna ändras automatiskt. Jättebra det där för jag minns ju hur jäkla jobbigt det var tidigare  (ilandsproblem) att ändra på alla klockor runtom i huset å förvirrad blev man för tillslut visste man ju inte vilken klocka som gick rätt. Jaja....det behöver man ju inte tänka på idag inte.

Nu ska ta mig en kaffekopp i solskenet å sola nästippen lite.....Så himla bra man har det hörrni.


Ni vet väl att..

 

 


Hm...kanske inte blir så bra för mig.


Men glader är jag ändå.

 

KRAMELIKRAM