Om och kring sig har jag skrivet som rubrik för kvällens inlägg. Fast rubriken har lika gärna kunnat heta "Det är mycke nu" men den rubriken har jag haft en gång förut å tjatig vill jag ju inte vara , men "om och kring sig" motsvarar ju nästan " Det är mycke nu"?! ...äh struntsamna....nu fortsätter vi.

i morse då jag vaknade kände jag på mig att idag får jag mycket gjort för så vårivrig jag kände mig. Jag tjuvstartade lite igår med påskpyntet så det fanns lite kvar tills idag att pynta med. Vi har några kärringar som ska upp å dom ser bara surare ut för varje år som går. Vet inte vad som händer där i lådan . Sen dessa gamla kycklingar, tuppar å hönor som får titta fram varje år ...de blir så glada när de får se ljuset så.

Nu kommer några bilder från pysslet.

 

  


 

En kopp kaffe på bron idag. Som ni förstår så smakar kaffet mycket bättre utomhus. Visst är det märkligt!


Faktiskt så har jag ändrat flera gånger på bron och varje gång jag frågar min gubbe om det ser bra ut så svarar han....- "har du ändrat nu igen då det såg så bra ut förut ! Hm...men så här är det...

Min gubbe ser inte de små detaljerna som jag gör. Det jag ser "ser" inte han. Det jag tycker går fort att fixa och rätta till tycker han är besvärligt då det för mig inte finns något som är  besvärligt.  Nåväl......efter ett antal (alldeles för många om jag ska vara ärlig) så har jag bestämt mig för hur jag vill ha det på bron, så nu är jag så nöjder så.

Man ska vara om och kring sig....har hunnit med både mathandling ( tyvärr måste man äta varje dag) och sen blev det en tur till BAUHAUS. Där har dom mycket fint minsann. Det är lite kul att kika runt där och speciellt bland utemöbler och lampor . Vi såg ett jättesnyggt inglasat uterum som jag glömde fota. Eller om jag säger så här....uterummet var så stort så jag tror om jag ska vara ärlig att den hade inte fått plats på bild. Måste köpa större kamera.

Några bilder 

 Det fanns många grillar....lite för stora nästan.

 


 Lampan var skitstor och skitsnygg om man får skriva så?? ......jo...Det får jag, är ju min blogg och då skriver jag nästan vad jag vill.Katten var lite sur på mig då jag kom hem å hade glömt att köpa kattmat......aj aj....en tjejsur misse är inget att leka med.


 Torsdag och en ledig dag.....oj oj  så mycket jag hunnit med. Vårpyssel, mathandling och lite affärer och det bästa.....ansiktsbehandling. Så himla skönt och lyxigt det är.  Så nu är mitt Face fräscht som en nyponros och vet ni....efter allt det här tänker jag bara slappa resten av kvällen. Man ska väl vila åxo,  Är ju jobbar helg så då gäller det att samla på sig krafter.

Ha en fin helg nu kära bloggvänner och andra .