Halloj alla!

Nu då jag har fått lite griller i huvve....man kan väl säga att jag fått lite onödigt

tänkande, men igår då jag stod i kassakön på en icaaffär och kön blev bara längre å längre så tänkte jag....dom måste väl öppna en ny kassa när det är så här mycket folk. Då jag tittade mig lite omkring så såg jag fler tänkte samma sak som mig. Sagt och gjort så öppnades det en ny kassa och glader blev jag.

 

Tog min vagn och rusade dit . Jag ville ju vara först. Man kan ju inte halvsova i kassakön inte , utan först till kvarn tycker jag.

Men då jag tittade lite bakom mig så stod det en gammal dam med en liter mjölk och ett paket socker i handen. Jamen nu blev jag lite ödmjuk och tänkte....hon har ju så lite, så hon kan väl få gå före mig i kön. Jag hade ju massor med varor om man jämförde med henne, så hon fick gå före mig och glader blev hon. Hon tackade så gott att det värmde i hela kroppen. Så glad man blir.

Jamen nu då tänkte jag tills jag vände mig om och såg att efter henne stod ett barn med en limpa i näven. Hur skulle jag göra nu då? Kunde ju inte släppa fram alla i kön som bara hade nån enstaka varaoch Föresten så kan jag förstå gamla människor som kanske inte orkar stå så länge. Vad tycker ni?  Föresten....släpper ni fram människor som bara har någon enstaka vara när dom står bakom er i kassakön, eller får dom vackert vänta på sin tur ? Berätta vetja.

Nä nu har jag inte tid att sitta här å filofisera längre. Hörrni...Vi får höras en annan dag.


Hejsvejs på er!

 

Bilder lånade från nätet.