Halloj på er alla!

Tänkte jag skulle skriva en massa text i mitt inlägg. Vad jag har gjort under dagen. Men vem är intresserad av det. Det har ju bara varit det gamla. Lite arbete och en sväng till affären. Konstigt att man måste fylla på kylskåpet hela hela tiden. Undra vem det är som smygäter här hemma hos mig?

Men då jag var på affären så hade dom lite pover vid ett bord. Ni vet...det står eller sitter en glad tjej eller tjejtant som gör sitt största leende för att få sig några kunder att smaka på det dom vill visa. har ni märkt hur sura vi kan se ut då vi passerar dessa smakbord. Tjejen i dag var ju hur trevlig som helst. Men kunderna passerade en efter en och sa knappt hej till den demonstrerade kvinnan. Undra föresten hur hon tänkte då hon visade sitt gladaste jag. För jag kan nog tycka att vi är lite underliga vi människor. Blir man bra bemött borde man bemöta lika bra tillbaka eller??? hon gjorde ju bara sitt jobb! Hmmm.......

Solen skiner....nä, den värmer nästan lite extra mycket idag. Blir man inte lite glad ändå. Jag har två veckor kvar till semestern. Ja inget är ju som väntans tider sägs det. Och det här med sommaren det ÄR ju bara för härligt. Min semester...mina lata dagar då tiden spelar rocken. Men vad?? jag är ju ledig och får ju göra precis vad som faller in. Ååå....sån härlig tid som väntar. Nu kör jag lite sommarbilder. Hej å hå lev å mås!

Bara njuta...


Njuta ännu mer...Och nu kommer framtiden.....den vi har framför oss!


Och vad den vill får tiden utvisa.

Nu kommer jag kanske att inte ha så mycket tid att besöka alla mina bloggvänner. Men går in och besöker mina trognaste. När sommaren kommer får man ju mer att gjöra liksom. Man har fullt upp. Men det ÄR just det som är så skönt med sommaren. Det blir ett annat liv och leverne liksom. Man sitter ute och lyssnar till fågelkvitter och humlesurr. Precis som det ska va. Äre inte nice så säg.


Kramen på er alla härliga goa vänner.