Go`eftermiddag alla kära.

Vi har ju ett sånt skitväder här hos mig i dag. Det har regnat, blåst mest hela dagen. Ja fy farao då sicket busväder. Fast det är ju rättså skönt då man får vara inomhus och ha det gott. Så himla tacksam man får vara över små små saker som man tar alldeles för givet många gånger.

Men vet ni?...näe det kan ni ju inte veta, men om ni fortsätter läsa mitt inlägg då får ni veta.  När det var ett sånt här busväder i dag  så fick min gubbe och jag för oss att ta oss en biltur dit näsan pekade. Den pekade inte så långt....för när vi kom till birsta så tyckte jag att jag ville på plantagen. Så det blev sådär ett spontaninfall.  Spontan är mitt signum. Så in bland blommor, blader och möbler.

Min gubbe han fick telefon precis då vi skulle titta på lite möbler.  Har ni tänkt på hur en del pratar i sin telefon. Dom skriker nästan så ALLA hör vad dom säger när dom pratar i sin mobil. Ja min gubbe är likadan. Inte jag.......jag går undan på någon lugn plats, och så babblar jag på lite kort...tack och hej och sen är det bra.Det fanns några möbler att kika på.

Gruppen i den sista bilden gillade jag nog bäst, eller vad tycker ni?


Nåväl.....nu är vi hemma.  Ser ut som jag stoppat huvve i en vattenhink, för f-n sååå jag ser ut. Tur jag inte ska på nån fest ikväll. Har ju regnat regnat och regnat.......men det är väl ett av våra världsliga problem. Ja några vill ha regn, medans vissa vill inte ha nåt regn. Ja så är det.

Nu tänkte jag göra lite tråkgöra som att städa ur skrotlådan...Längesedan nu fattar inte hur man kan samla på sig så mycket i en låda. Ni vet....dendär kökslådan som man lägger i allt möjligt som de flesta har hemma i sina kök.  Sen blir det en kylstädning och sen blir det en garderobsstädning och sen blir det en............skojar bara. Tror det räcker med lilla skrotlådan i kväll. Vi har ju söndagskväll så lite vila vill man ju allt ha.

Hoppsan....nu hoppade missen upp i knät igen. Hon vill nog att jag ska pyssla om henne lite kan jag tro. Så bäst att göra det då. Själv säger jag tack och hej till er alla. I morgon blire en ny vecka och nya tag. Mjaaaauuu från kissen och ha det så gott från mig.

Tjingeling alla kära bloggvänner!