Sådär ja......det var några dagar sedan som jag skrev nåt här i min blogg, men allt är precis som det ska. Jag var ut och hämtade tidningen nyss....vid samma tid varje morgon så kommer dendär surriga och pratsjuka damen förbi med hennes lilla hund. En liten skällande trasselsudd. Oj som den skäller, och oj som hon pratar. Hon brukar börja snacka om vädret....(finns alltid nåt att säga om det) Ja antingen är det för kallt, för varmt, för regnigt eller för snöigt. Sen så¨går hon genom sina sjukdomar ( många gillar att prata om sånt) inte jag. Men ibland får man låtsas om som det regnar. Hålla god min liksom för att inte såra någon. Men hon är trevlig den gamla damen. Vem vet om hon har någon att prata av sig med hemma? Vi hinner med rätt mycket prat på domdär minuterna vid postlådan ska ni veta.

Dagarna går.....och jag har knappt hunnit med bloggen i veckan. Har knappt blivet några besök hos er mina bloggvänner för tiden har liksom inte räckt till.

Det har fixat och grejas lite här hemma, och det har motionerats..Har ni känt så skönt det är med promenader. Man bara " är" liksom. Här en promenad i mina trakter där jag är uppvuxen. Det kommer ett inlägg om det lite senare.

Sen så har jag hunnit med en ansiktsbehandling på " BELLE VISAGE" 

Här har vi Entren till detta härliga ställe.

Om ni nu tror att jag har njutit av behandlingen heeeela tiden (stunden) som jag var där, så har ni fel. Nä fy satans så ont det gjorde i början av behandlingen. Men ska man vara fin, så får man lida pin. Sant det. Men mot slutet då kändes det riktigt skönt. Oj vad jag njöt att bli ompysslad då. Min mormor har lärt mig tidigt att ta hand om hyn....så det är nåt jag faktiskt varit riktigt noga med under hela mitt halvlånga liv. Nu då jag är lite fåfäng, så nappar jag på nya saker. Det bidde en ögonkräm som fick följa med mig hem. Så här ser den ut.

Den är jättebra. Har använt den ett par dagar nu så.......det blir nog som så att jag fortsätter med den.

Näpp....detta går väl inte.......jobb väntar och helgen väntar. Visst är det nå visst med fredagar ändå. Man har hela helgen framför sig att göra precis vad man vill på.  Hur den blir....det får vi snart veta. För vi vet ju ingenting om morgondagen...så det gäller att ta vara på den dag vi har just nu.
Vi hörs hörrni!