Igår så fick man ju en x-tra timme , så jag bestämde mig för att göra nåt vettigt som att kratta. Det finns ju hur många löv som helst och aldrig tar det slut. Nu ångrar jag mig att jag slösade bort dendär timmen till inge nytta då det har blåst....ja nästan stormat i natt. Ja..är huvudet dumt, får kroppen lida sägs det.

Vaknade som alltid prick kl 01.50 som ÄR den magiska tiden för mig med ett herrans oväder ute. Det blåste som bara den, och då jag tittade ut genom fönstret kunde jag se de mest konstiga figurer där utanför mitt fönster. F-n så rädd jag vart. Hungrig vart jag åxo, så det var bara till att kliva upp ur den sköna sängen för att tjyvkolla lite i kylen efter nåt gott. Visste jag hade nån liten yogurt där inne, så sagt å gjort....

Smög mig ut till köket och öppnade kylskåpsdörren. Sträckte in...eller snarare fumlade lite efter dendär yougurten som jag vart så sugen på. Men då hände nåt som inte får hända.  Jag råkade hälla ut en öppnad fil, så där på nattkvisten fick jag ju en massa jobb som jag inte räknade med.  Fram med disktrasan  för att torka upp det hela så märkte jag att det fanns ju lite som behövdes kastas åxo. Sagt och gjort bidde det en ordentlig städning på nattkröken hos TantGlad.  Känner mig lite nöjd nu faktiskt då jag fick kylen städad, och det mitt i natta.

Min Claudine hjälpte åxo till lite med att slicka upp lite fil som hade hamnat på golvet. Visst har vi varit duktiga i natt.
Men nu har jag inte tid att sitta här då jag måste åka till jobbet. Men ni kan ju bara gissa hur trött jag kommer att känna mig ikväll.

Hejåhå....ha en skön måndag nu alla!