Har nu jobbat undan helgen så det känns jätteskönt ska ni veta. Dessutom har det varit grått grått i flera dagar så det har inte gjort nåt att jag jobbat.

Igår kväll fick jag för mig , att nu ska jag kika lite i fotoalbumet som var så längesedan jag tittade in i. En gråmulen kväll ...Så vad passar inte bättre än det. Fick syn på en tant som fick mig att minnas en massa saker. Den här tanten var superpedant av sig. Hennes gubbe kan inte haft lätt inte.

 

Bild lånad från nätet

Kom ihåg en gång då hennes gubbe hade glömt dagstidningen kvar på finrumsbordet. Jäklar vad arg hon vart och gubbstackarn fick världens utskällning. Stackars han.....bara för en tidning. När man var liten så drack man saft. När man var hos denna tant och råkade söla lite saft medans man drack saften ....så åkte hennes disktrasa fram fort som F-n på bordet. Hon kunde inte vänta tills man fikat färdigt..... Ja sån var hon. Hon var så pedant att man inte vågade röra sig. Ställde man skorna fel i farstun .....eller om man råkade förflytta nån stol några millimeter så kom tanten å rättade till det på engång. Hur orkade hon.

Vilka minnen Hörrni. Men hon bakade goda bullar och kakor tanten.

Igår tittade jag på nyheterna. Så mycket elände det är ute i världen. Krig , fattigdom, människor på flykt åsso boxningsmatchen mellan Trump och Hillary. Själv funderade jag om jag inte skulle köpa en ny vass sax i köket. Men vilken färg? Om jag skulle ta den röda eller blåa jackan.... Eller vilken färg jag ska köpa på det nya nagellacket? ...Vilket i-landsproblem Hörrni.!! Nästan som man skäms. För nå Äre smått i det hela stora.

Nu är klockan jättetidigt och jag ska snart iväg och göra en arbetsdag till, innan jag blir ledig. Det här är det bästa med att jobba helger. Man är ledig en dag mitt i veckan å det gör inte ont inte. Sen ska bilen få på sig sina vinterskor idag. Nu vet man alldrig .....rätt som det är så....

Ha det gott nu alla fina Goa bloggvänner. Nu sparkar vi igång den nya veckan. Hejsvejs!!


 

 

 


 Puss å kram alla!