Gokväll alla kära!

Det är så mycket som händer på sommaren att man knappt hinner skriva i sin blogg, så nu får vi se hur det går med dagens inlägg. Kan bli bra....eller inte bra. Vi hoppas på att det går bra eller hur? ;-) 

Nu när jag har kikat in hos några bloggvänner så har jag i dagens inlägg fått lite inspiration . Vad härligt det är med bloggvänner. Man ger och tar. I en bloggvänsblogg har tyvärr nättrollet dykt upp igen. Det är så ledsamt tycker jag.  Men man kan ju inte göra så mycket åt andra människor. 

Har nyss tittat in hos min bloggvän "znogge" ...länk här till höger, då jag vart påmind om.. 

Har ni råkat ut för människor som pladdrar på utan att lyssna på vad ni säger? Sånt här är ego tycker jag. Jag Tycker att i en diskussion två i mellan ger man och tar. Man bollar tankar och funderingar som leder till nåt......förhoppningsvis nåt bra. Man har en mun och två öron att lyssna med. 
När jag var lite yngre kommer jag osökt att tänka på en jobbig person som jag tyckte bara pladdrade på om sjukdomar å annat elände. Inget var bra. Nog för man kan behöva prata ut......Men man måste åxo låta den andra få säga sitt är mitt tänk. Eller vad tycker ni? Man kanske vill hjälpa, men får inte ordet och det är själviskt från den personen som tycker synd om sig själv. Inte låta den andra få ordet.

Som ni ser var detta mitt inlägg idag. Men det här är min blogg, och här skriver jag NÄSTAN vad jag vill ;-) 

Jamen då vart det ett litet inlägg ändå. Ska fortsätta att njuta av det lite svalare väder vi har nu. Såååå himla skönt. Tänk hur man kan njuta av ett svalare väder.....då har man nog fått en stor sol varje dag så man är nöjd haha.
Man har det gött!!!

   

Kramelikram på er!