Men vilken härlig dag det var här hos mig i går. Man fattade ju inte att det var sant. Sommaren kom på besök. Jätteskönt. Vi hade nog hela 25 grader  när det var som varmast. Och vet ni en sak till.......man vill ju äta och göra precis allt utomhus när det är varmt. Nåt jag tycker är skitgott är en helt vanlig korv. Korv med bröd, för fan så gott detta är. Snabbt och enkelt när man blir lite småhungrig och magen börjar på att kurra.Men visst finns det sånt som man inte tycker om på sommaren. Allt är ju inte positivt . Nu tänkte jag på myggjävlarna. En liten liten rackare har hållet mig vaken halva natten i natt. Tänk ett sånt litet ljud som myggljud kan låta sååå högt.  Fattar ni.......det låter ju värre en än borrmaskin. Men på nåt konstigt sätt, så hamnade jag i drömlandet tillslut.

Vet ni......jag brukar köpa någon trisslott ibland. Men det är sällan. Men det händer. I morse då kom jag på att tänka på trisslotten jag köpte i förrgår. Har helt glömt bort den. Så nu till morgonen så hittade jag min trisslott i kökslådan. Vem vet.....Plötsligt händer det ju. Så fram med den för att skrapa, och här har ni nån som skrapar fort. Min gubbe tycker lite annat han. Man skrapar ett nummer åt gången. Men jag skrapar alla.....bara sådär. Rätt upp och ner. Jag vinner ju inget mer för att jag skrapar ett nummer i taget. Nejnej.

Men titt på sjutton. Har jag inte gått och vunnit. Vilken fantastisk morgon. En trissvinst och solen tittar fram där bakom molnen. Visst är livet rätt nice ändå. Och även om det inte var nån jättevinst, så har jag redan vunnit högsta vinsten. Min gubbe.

BILDBEVIS! Plötsligt händer det!

30....30....30.......wooooooow :-D


En ny dag, och ett nytt oskrivet blad. Vi tar väl och fyller på den nya dagen och den nya veckan med en massa bra saker. Eller hur?

Kramkram från mig!