Nu var det en hel vecka sedan jag skrev nåt här i min lilla blogg. Men ni vet, då man har semester så har man en massa andra saker för sig, och det, hela hela tiden. Mornar, dagar och kvällar ska utnyttjas . 

Väderguden har ju Värkligen varit med oss i år. Det var flera år sedan man hade en varm midsommarhelg här i mina breddgrader. Det var så varmt och skönt.  

Flaggan den skulle upp, och det är min gubbes jobb. Om jag säger så här.......Vi är bra på olika saker min gubbe och jag. Jag tror att man ska vara det, för att man ska passa bra  ihop med varandra. Det den ena kan, kanske inte den andre kan.....Men då löser man problemet tillsamans. Vi är ett par som sammarbetar bra med varandra, för det är ju det man ska gjöra i livet . ......nåväl. Nu tar vi veckans händelser som inte varit speciellt dramatiskt. Bara skön sådär.

Det var full fart förra veckan ...speciellt i min trädgård. Före midsommar vill man ju ha det fint

  


Min gubbes arbetsuppgift var flaggan. 

 Presis som vi hade många (turister) och andra sökt sig till Alnön och spikarna

 sådär ja.......en lite bättre bild

Den här skylten var skojig. "VARNING FÖR LEKANDE PENSIONÄRER" vore nåt att ha med i "skyltsöndag" eller hur BP? 


Vi fick åxo för oss att nu i helgen...den som var så skulle vi besöka stranden. Men Hörrni.....jädrans sååå kallt det vart på stranden. Vi hade nog bannemig varmare på hemmafronten. Dessutom blåste det så kallt ....Så himla kallt det var, men tur är det väl när man har barn med sig, som håller igång en. T och jag tog och spelade lite.

 


Råkade tappa en bulle i sanden.....Ni måntro vad måsar kan skrika och låta av sig. Dom förde ett herrans liv där uppe idet blå. Det ljusnande till lite ett tag....molnen skingrade sig, så vi fick se solen......på Alnön kan det vara så....dimbanker liksom .Idag har det regnat halva dagen, och halva dagen eller resten av dagen har varit fin och solig. Men på förmiddagen regnade det, så då passade ju jag på med att gjöra lite ärenden. Hungrig blir man åxo.....min mage brukar ropa på matnästan direkt då jag kommer till nåt shoppingcenter. Visst Äre konstigt. Idag vart det ett besök hos en av restaurangerna på birsta city. Jättegott var det.


 

 


När man har semester ska man njuta alla dagar oavsett väder. 


Som ni ser.....inte värst mycket har hänt under veckan för mig. Inga stora nyheter eller så......Men om man tänker efter så händer det ju saker heeeela tiden.....från smått till stort. Kolla in lillhumlan här

  


Med mina blommor händer det åxo mycket med. Dom växer å växer varje dag. Ni vet.....Dom får mycket kärlek av mig. Kärlek stärker väl både djur och människor.

 

 


Och Hörrni.......innan jag slutar måste jag tacka er som kommenterat min klänning på fb. Den köpte jag för 10 år sedan på Second hand för 75 kr.  Den kommer här. Min midsommarklänning som är sydd på 50 talet. Den gillar jag skarpt. Vilket fynd jag gjorde.

 

Sådär ja......


Sommarnatten är ung och än tänkte jag inte lägga mig. Just nu "lotta på Liseberg" och då är det sommar för mig. Ska nog lägga ifrån mig datorn och titta lite på det. Det blir liksom svårt att blogga och glo på tv samtidigt.


Det här var allt för mig denna gång. Vi syns och....


Hejsvejs alla fina!!