Ni ska bara veta hur svårt det är att skriva ett inlägg med mobilen. Min dator är fortfarande inte kry....den vill sig inte alls, och mina fingrar är alldeles för stora och för klumpiga för små mobilbokstäver. Nu har jag dessutom skrivet "om" mitt inlägg två gånger....fattar ni....tar jag igenom mig detta inlägg så måtte jag väl få nåt sorts pris.....kanske (är ju lördag) lite lördagsgodis. Men jag håller mig till choklad. Ni har väl hört att det är bra för mycket att äta choklad. Mycket choklad. ;-) 

Men nu fortsätter vi!

Jag har gjort en "bilomad" idag. En bilpromenad, eller en bilutflykt om vi säger så ,där min mormor är uppvuxen som är i Holm österström . Jättefint där på sommaren. Nu vid den här tiden på våren så är väl det mesta beige. Men vackra bilder kan man ju få ändå tycker jag. 

Lite bilder.

 

Ni ska veta att idag har det varit alla sorters väder. Det här varit hagel, sol, regn, och.....varierande om jag säger så. Här har vi holmsjön.

 

Holmsjön är vacker, och ni kan ana lite snö där bortom.

Lite fler bilder.😁 

Här har vi vattentornet i österström. Intressant och fint är det där. 

Jag älskar röda och gröna dörrar. Ser ni den härliga färgen på dörren.


Nu hade vi rätt tur ändå med vädret uppe i österström då väderguden var med oss hela tiden "nästan" och höll skenet uppe.

En motsolsbild kan ju bli enastående vacker.

 


Men nu är jag hemma och det har både regnat och haglat för en liten stund sedan, och nu tittar solen fram igen. Den kan liksom inte bestämma sig.

Själv tänker jag slappa en lite stund med en film såhär på lördagseftermiddagen innan middagen. Tittar ut genom fönstret och ser ju att.....borde sätta upp nya gardiner och putsa fönstret.........Men tror jag kör filmen först. Vet ni vad det blir för film? Jo...."Åsa Nisse" jag bara älskar gamla klassiker och tycker dom är MYCKET bättre än nyare filmer . 

Här har vi filmen. 

 

Ja nu ser ni vad jag ska roa mig med ,en helt vanlig lördag . Hoppas jag inte somnar bara. Brukar ju för det mesta göra det.......sova mig genom filmen. Sen vaknar man då filmen är slut...ojoj.....Men då klockan inte är så mycket så........


Tog igenom mig med bilder å allt TROTS klumpiga fingrar med mitt mobil inlägg. Hörrni....hoppas min dator blir frisk till nästa inlägg. Lite jobbigt det här. Blogga från mobil.

Nä Hörrni...

TREVLIG OCH GLAD LÖRDAG PÅ ER