Halloj! 

Redan söndag. Solen visar upp sin bästa sida Presis som man vill den ska göra på söndagar. Vi hade ju ett jäkla blåsväder här hos mig igår, så det känns lite skönare nu  när man har  fått  en sån här vacker söndag. Men gårdagen var blåsig den . Jäklar vad det blåste. Jag fick för mig ( i värsta blåsten) att ta fram cykeln för att åka ner en sväng till Ica. Behövde både lite mjölk och kattmat. Bröd ska man (helst) inte köpa på söndagar om man inte tänker mata fåglarna med brödet. Det fick vara. Kastade mig på cykeln för att åka hem  efter handlingen. Vilken tur det är nära hem. Tar bara 2 minuter, åsso är man hemma på gården. sweat Home.

När jag öppnade dörren så kom jag på en sak......hjäääälp....min sockerkaka. Slängde av mig skorna och rusade in i köket och slet upp ugnen för att se hur det stod till med min sockerkaka . Den mådde inte bra, och inte såg den vacker ut heller. Jäklar vad bränd den vart. Men eftersom jag sällan bakar och har svårt att slänga något som jag arbetat med fick kakan var kvar. Bort med allt bränt med hjälp av kniven. å på med lite grädde och sylt så fick jag till flera goda bakelser. Inget ont som inte har nåt gott med sig sägs det ju.

Hursomhaver.....såhär såg det ut hos mig igår.

Träd som blåst av. Här vid ängskanten intill vårt hus.


 Ser ni mig där i hörnet. Visst ser jag liten ut?


Min gubbe å håg förevigade 

våra skuggor.

Föressten.......Hur var det med rönnbären? Jag tror själv att när det är lite rönnbär som det var ifjol, då blir vintern mild för så vart vintern ifjol. Hoppas hoppas . Hmm.... lite klurigt det där..


Söndag och många timmar kvar innan lägggdags, sova och vakna upp (förhoppningsvis) utvilad till en ny dag och ny vecka. Hur den blir kan man ju  inte veta såhär före, men jag hoppas på att den blir bra. Tror på det.!!


Tumme upp för ny vecka! NU KÖR VI!


Nä tjoflöjt.....nu tar vi söndagsfräckisar Hörrni.

Tecknade bilder Lånade från nätet.


Snipp snapp slut.  :-D 


Kramelikram alla fina.