Halloj alla kära. Sitter och tittar på vår härliga Ernst på tv nu. Ute skiner solen, och himlen är sådär mysig blå å knappt ett moln ser jag. Alltso....Vilken perfekt söndag. Vet ni...klockan 20 ska jag kolla på "saltön" en underbar mysig serie. Fattar ni....bara trevliga saker på tv ikväll. En riktig skön söndag.


Tänkte gå på vår marknad "selångers marknad" idag, men så ångrade jag mig efter lite surr med min gubbe som ledsnat på allt vad marknader heter.....även jag.  Känns bara jobbigt att trängas å sist höll jag på å tappa bort min gubbe presis då vi skulle gå mot bilen och åka hem. Massor av folk som sprang kors å tvärs...snoriga ungar och halvfulla människor som tog lika mycke plats som en elefant. Vilken tur man är smidig. Den gången då jag trodde min gubbe hade kommit bort så hittade jag han ungioför 3 meter ifrån mig pratandes med nån han kände. Hm...då vare mycke folk ska ni veta . Men idag då...


Besökte vi kattutställningen som ägde rum i helgen på Nordichallen Sundsvall. Vi var rätt sena så vi hann väl inte se alla söta missar men några fick vi se, så nu visar jag er några kattbilder.....visst är katter underbara .

 

 


  
 

 

 


Jag älskar dessa underbara individer. Mitt hjärta klappar nog lite extra för just katter.


Nä nu ska jag ta och dricka lite kvällste och känna på söndagsfeelingen. I morgon äre dags för vörkligheten med allt vad det innebär. Slut på sena kvällar och göra vad man vill på dagarna men hörrni........det är inte så tokigt att börja jobba igen heller.....Känns rätt bra med alla rutiner igen. Träffa sina arbetskamrater.


Det värsta är väl om man försover sig på sin första arbetsdag efter semestern. Lite rädd för det

 Vad tror ni????/


Nä nu ska jag dricka lite te. Ni får ha det så gott så länge så hörs vi då jag har nåt nytt att skriva om igen. Finns även på instsgram @annechristine_engstrom.