Halloj alla kära.  Hoppas att ni har det bra nu då det är helg. Man ska ju vila upp sig åxo. Inte bara jäkta då man är ledig.

Kommer i håg då jag var lite.......mycket yngre och då det var helg. Då planerade man in både fredagskvällen och lördagskvällen för en krogrunda. Man liksom längtade. Nu längtar jag bara hem till dendär sköna soffan och fredagsmyset. Man tänker liksom annorlunda. Man har andra krav. Man är nöjd med att vara hemma.

Men har ni tänkt på hur vi tjejer är då vi är på krogen. När vi ska gå på toaletten så kan vi gå in flera stycken för att spara tid. Men gör vi det?? hmm....tror inte det, för då ska vi ju snacka om kvällen och om allt som händer. Det kan ju hända en hel del under en kväll.  Sen så står vi framför spegeln titt som tätt och målar..målar å målar oss I GEN fast vi redan är målade. Det blir ju liksom inte bättre utan bara kladdigare. Det slutar ju som att vi ser ut som några clowner.

Kommer i håg dengången då det var två ur mitt sällskap som hade spanat in samma kille. Gissa bara vilken catfight det vart. Båda var ju intresserade och jag tror att killen tyckte att båda var för fulla. Ja ni vet ju hur det blir efter klockan 1 på natten. Då ÄR man ju jättesnygg. Ja hujeda mig då. Det slutade med världens slagsmål för denna kille som ingen av dom kände. Ja han kunde då beröra han.

Ja sååå skönt det är med mysiga trygga hemmakvällar då det är helg. Man har ju sin gubbe och allt vad man behöver.  Fredagsmyset är bara bäst så detså! Jag å min gubbe har det snällt vi. Så nu kör vi........men krogen den får stå över för min del. Men visst minns man tillbaka lite och kan skratta i dag till alltihopa.

Discot blir hemmavid nu förtiden.Let`s dance!

Trevlig helg!