Helgerna kommer och helgerna går. Kan bara säga att jag är så nöjd med helgen. Har både hunnit med lite vila och lite festligheter då vi firade ett stort födelsedagsbarn igår. Det är så kul att träffa vänner som man inte ser så ofta. Vi fick god mat (paella) som födelsedagsbarnet fixade till galant, och jag kan lova er att det var super gott. Fullpott. 

 


Efteråt var vi så mätta och belåtna. Men surra det orkade vi. Glada skratt och trevligt sällskap gjorde kvällen till en härlig och glad kväll.  Men även det roliga tar ju slut.....tänk va timmarna går fort då man har det trevligt. Visst är det synd. Men hem begav vi oss inte alltför sent. Det blir viktigare med skönhetssömnen ju äldre man blir  ;-)   Det vart en rask prommis på några minuter som det tar att gå hem. Ja vi har nära hem.   Sen gick det fort...mina två blå slocknade och plötsligt var jag i drömlandet. Jag var så trött så inte ens drömvärlden hade nån dröm att erbjuda i natt. Inga äventyr....ingenting alls...men jag sov som en stock. Helt utmattad. :-D 


Idag har det slöas ordentligt här hemma. Ingen fart på mig alls , men så kan det få bli ibland. Det vart en liten promenad för att titta på den fina himmlen nu i eftermiddag. Oj vad röd och vacker den var. Kan bara erkänna att jag älskar himlar , men tyvärr gjorde mina bilder inte rättvisa,  för himlen var så mycket vackrare i värkligheten.


 Eller.....Tja.....bilden kanske inte blev så dum ändå. Men i värkligheten så var aha känslan sååå stark så vacker som himlefgn var.

Nä nu....nu ska jag ta tag i middagen, och sen ska jag göra ingenting. Det kommer ju en ny vecka med nya äventyr . Nya tag och nya utmaningar och man vill vara pigg.. Men först ska jag ta och njuta av söndagskvällen som jag tycker är veckans mest rofyllda kväll. Sköna söndag. Då man bara får vara


Kram på er fina bloggisar och det var skönt med lite frisk luft idag.

 ps.....jag är inte så stel som jag ser ut på bilden......ni vet...bilder ljuger ibland haha

 KRAM på er så länge..


Så nöjder med helgen.