Nu när vädret inte är så bra ,så satte jag mig ner och funderade lite  om jag inte skulle ta och skriva nåt i bloggen, men då vädret har varit skit så har jag inga nya bilder att komma med, Inga utflykter eller några andra roligheter ,så då får man väl använda sig lite av fantasin. Ibland kokar fantasin över och ibland så räcker det inte ända fram....man blir låst. Men nu gick ett ljus upp för mig vad jag ska skriva då jag kom på att det är nog dags att slänga lite sånt som man inte behöver. Rensa lite. Får väl passa på att göra det om vädret fortsätter med regn, hagel, skurar eller vad det nu kan bli för man kan ju aldrig veta vad man har att vänta sig  denna sommar. Men vet ni...jag tänker inte hänga läpp för det  , utan rättar mig efter vad vädret bjuder på. Är solen framme så blire stranden eller nåt annat skönt och somrigt (önsketänkande)  Blir det regn så får man väl passa på att städa ..röja lite och kasta sånt man inte behöver men det var då jag kom att tänka på alla dessa människor som samlar på sig det ena efter det andra.


Det finns ju dom som samlar en massa jultomtar t,ex. Varför då kan jag tänka....för om det blir för många Tomtar så ser jag ju ingen. Det är likadant om jag kommer in i en prylaffär. Det blir så mycket att man får svårt att bestämma sig, åsso strosar man ut utan att ha handlat nåt.

Nu då jag gogglade på nätet hittade jag en massa konstiga saker som folk samlar på. Tänk bara om man ska flytta.....Oj så mycket jobb det blir. Men ibland kanske man inte tänker längre än näsan räcker. Det räcker inte långt inte .

Kolla bara här vad jag hittade för nåt som folk samlar. Hm......

 Klädgaljar...jodå, kan ju vara bra att ha men inte flera tusen.


 Här har ni en tomtesamlare....jovars...Det kanske är lite kul för den som samlar. Jag tycker nog det är lite konstigt ja.


 Burkar i alla olika slag... Lite gamla saker....jomen det kanske inte är så konstigt ändå. Rätt kul att kolla på.


 Böcker och tidningar.....ETT FULLT RUM....HJÄÄÄÄÄÄLP!


Nä nu måste jag nog kika efter så inte jag får det så här innan det blir  försent. Det enda jag samlar på är kläder....helt normalt hörrni. ;-) ... Jag har garderoberna fulla....funderar om jag inte ska ta och bygga ett eget klädhus?.....skojar bara :-D Nä dags möta Olle i....


Hörrni......Nu får ni ha en fortsatt fin kväll och ni....samlar ni på nåt förresten?? Berätta!?!

Ps...behöver jag skriva att bilderna är hittade på nätet ;-)