Ja tänk att vi skriver 2015 nu i almanackan. Men om jag gissar rätt så kommer jag nog vara kvar i 2014, för så fort jag ska skriva under det nya året vid årsskiftet , så skriver det gamla . Känner ni igen er?

Löften är ju till för att hållas. Annars ljuger man, och det är fult att ljuga . För det har jag lärt mig. Nu tänkte ju jag inte hålla nåt nyårslöfte, men har gjort det ändå. Det var dendär jäkla ...förlåt mig, sista chokladbiten jag tog ur paradisasken i morse jag kom på mig ATT.....nu måste det bli ett slut på detta. Jag har ju ätit choklad ända sedan jag vart ledig för två veckor sedan. Ni kan ju bara tänka er hur kroppen mår. Så i morse bestämde jag mig, och förklarade stolt för min gubbe att ...NU ÄRE SLUTÄTIT MED CHOKLAD för min del. Men jag sa inte i år, för då blir jag ju utan choklad hela året, och i 365 dgr, och hur i fridens namn kan man hålla nåt sånt löfte. Nä....då tänkte jag till smart som jag är, eller?? har nu hittat en ny chokladask som min gubbe tydligen fick innan jul. Ska jag bryta mitt löfte eller??...hmm....den ser ju nå jävulskt god ut. ;-)   Njaa.....hursomhelst så har , eller bryter jag nog mitt löfte förr eller senare. Kom ju i håg hur det var den gången jag tänkte satsa benhårt på att gå och träna på Gym. Njäee....kanske ett par ggr jag stod ut tills jag vart less. Inte min grej .

Nä nu skiter jag i löften och annat vansinnigt man lovar sig, och som man ändå inte kan hålla. För nu tänker jag gjöra lite god mat och njuta av nyårsdagen. Tänk....ett nytt år, och en fräsch ny dag. Tjuvtittade lite på ett årshoroskop, och det såg ju ut att bli ett riktigt bra år för mig ( tvillingarna) men jag tror ju inte på sånt inte. Nej nej....bara lite lite hehe.

Nä nu tar vi och ser efter vad året har att bjuda på, och jag hoppas att det blir ett lika bra år som 2014.


Kram och puss på er!


Och se inte tillbaka, för det är inte dit vi är på väg. Se framåt.