Go`kväll alla kära.

Kände för att skriva ett litet inlägg, och vet ni....det ÄR det som är så bra då man har bloggen och älskar att skriva. Det blir ju lite som sin lilla tidning eller som sin dagbok liksom. Man skriver ner tankar och vad som man känner för stunden.

Sitter här vid min dator och skriver lite.......det ÄR ju snart läggdags så jag får väl skynda på lite.  Så vad har jag gjort i dag då?? Nu kan jag ju fundera lite vem som värkligen är intresserad av det. För då vi kollar på fb.....och andra medier så har ju ALLA människor fullt upp med sig själva. Vi visar bilder vart vi befinner oss, och så hoppas vi på många gillaknappar.  Men så finns det den här skaran......som jag som bara ÄLSKAR att skriva.  Vi gör det för att vi tycker det är såååå himla kul. I bland kan jag tänka.....för vem skriver jag för? Men då tänker jag....jag skriver  ju för min egen skull, och är det inte så det ska vara.

Kvällen är sen.....det är rättså tyst i huset och bara tv.n är på. Inga barn som väsnas eller vill det ena med det andra. Bara min gubbe och jag som diskuterar vem som är vem i en film. Naturligtvist vet jag bättre så denna omgång vann jag. Rätt oförargligt och skönt. Regnet smattrar lite sådär mysigt utanför fönstret och snart så säger vi god natt till denhär kvällen. Ja tiden har ju sin gilla gång.

Men vet ni......det enda som känns lite kusligt i idyllen ÄR.....bosse spindel som vi har inne i duschen. JAAA...jag har sett honom i gen. Har ju berättat förr om denna spindel som dyker upp då man minst anar det. Vill ju inte duscha nu...så vad gör man? Småkryp är väl inte så farligt kanske men..........tänk om han lurar ( bossespindel) bakom handduken? Hur gör jag då Kastar jag handuken och skriker på min gubbe eller? JA SMÅ FAROR kan vara tillräckligt det.'

Oj sån massa text det vart för mig i kväll. Ja så kan de bli om man får skrivarklåda. Om det är nån sjukdom vet jag inte......men kul som f-n är det. Och är inte det som är poängen med att ha en blogg.......här skriver jag precis när och hur jag vill så länge jag inte trampar någon på tårna ;-)

Ytterligare en dag att lämna till historien. Vädret det snackas det ju om....men vad kan vi göra åt det? visst skulle jag behöva göra en massa ute....men det kommer väl en morgondag som i morgon får man väl hoppas. Än lever hoppet, och utan hoppet ÄR vi ingenting. Inte utan drömmar heller. Så nu.......önskar jag er God Natt. Dröm sött och sov sååå gott. Om några minuter ska jag karama om min kudde...jo gubben min med! SOV GOTT ALLA KÄRA!