Morgonstund har guld i mun eller?? Ibland så får man en lugn och skön morgon då allt flyter på precis som det ska.

I morse då drack jag mitt kaffe ( svart och utan socker) och till det gjorde jag världens goaste mackor. Det vart rostat med marmelad. Jättegott tycker jag. Men sen så hände det nåt......

Plötsligt vart min gubbe och jag sugen på lite gröt ( risgrynsgröt) Nu är det ju jättebra att det finns färdigmat att köpa, och gröt det kan man ju köpa i tub. Hade köpt två tuber. Min gubbe gillar sån gröt.

Hursomhelst så är det ju jättebehändigt att snabbt värma gröten i mikron. Jag tog fram gröten och surrade med min gubbe samtidigt. Men vet ni.........det vi surrade om var om middagen i dag. Att den skulle gå snabbt att tillaga......så då tänkte jag på...potatismos. Det blir bra tänkte jag då som samtidigt skulle värma gröten i mikron.

Vad hände??.....jo! plötsligt så hade jag värmt vattnet till potatismoset . Plötsligt så hade jag gjort potatismos till frukost. Fattar ni hur senil man kan vara igentligen. Det var ju bara till att börja om från början, för uppvärmd potatismos till middag är väl inte  så gott inte. Ja ja.......Senil har väl ingen ålder?

Från det ena till det andra.....bilden från min väninnas och min lunch blev ju åxo heeeelt fel i föregående inlägg.  Ibland så undrar man om man värkligen " Tänker" för tankarna verkar ju sväva någonstans där dom inte ska vara ibland.

Vi kan ju bara ta detta med mobiler. Hur många gånger har jag inte sökt mobilen medans jag stått och pratat i den. Hur många gånger som helst. Jag senil?? inte då!