Halloj alla kära. Nu var det hela tre veckor sedan jag skrev något här i min lilla blogg. Kände för att skriva ner några rader då vi ändå har skitväder hos mig, och ute vill man ju inte vara.  Passar ju jättebra då  att skriva lite i bloggen. Jag var duktigare att uppdatera förut. Duktigare på att hälsa på alla fina bloggvänner, men många av mina fina bloggvänner finns ju åxo på instagram, så man följer ju liksom varandra ändå. Tack för allt fint ni delar med er föresten. Jättekul att följa er.


Visserligen regnar det idag och man borde kanske vara sur som en citron över det....men inte jag. Nu tänker jag vara lite småjävlig...(förlåt) men jag har hela min semester kvar. Den som spar han har. Så när regnet, blåsten och skitvädret passerat kommer värmen och solen....då jag har semester nästa måndag. Men nu ska ni inte tro jag missunnar alla värme å sol.....så tråkigt för er skull. Men jag tror säkert en å annan bokar in nån utlandsresa som tröst.

Trots dåligt väder så har det ändå varit några fina dagar man har kunnat njutit av. Nu tar vi några bilder innan jag stänger ner för ikväll. Det kommer ju en dag i morgon åxo för oss som inte har någon semester....än.


Nog är det lite sommar ändå.


 Njutit av stranden på min lediga helg. Men jag är otålig och klarar inte av att ligga för länge. Blir alldeles för varmt å dessutom så får man tänka på de farliga strålarna även om dom är skön. 

Hungrig är man jämt på stranden . Visst är det knepigt för så fort man har installerat sig då vill man äta. Kaffetermosen , smörgåsarna och salladen åkte snabbt fram. Det är bara en sak som är lite tråkig då man äter det första man gör.....man har inget att äta om man blir hungrig lite senare....men man kanske kan göra som fiskmåsarna.....stjäla mat nånstans.? ...hm....törs man det förresten....tänk om strandpolisen kommer?

Lite mat.

 


Jodå....jag doppade fötterna för första gången i år. Visst är det konstigt....mitten på juli och man har inte badat än....Det borde ju vara varmt i vattnet men vetni....Det var svinkallt......hua.  

Vi var även en sväng till "piren" Alnö. Jättefint oj mysigt på den här restaurangen.


Hemma har blommorna farit rätt illa av all blåst. De blåser sönder . Grenar går av. Inte så roligt. Men några har hållit sig fina

Och ni......sommar blir det....sensommar.

Näe hörrni....Nu ska jag se lite tv innsn jag nattar och slår igen mina två blå. Det ska bli mord. Hm....konstigt att man gillar sånt....ni vet som "morden i midsommar" en underbar mysig mordisk sommarserie ...konstigt det finns folk kvar där förresten. Men tv kanske produserar nya människor .

GONATT från mig eller go morgon , beror ju på när ni läser mitt inlägg.