Dagarna går och nu är det bara en vecka kvar av semestern,....Ja det går fort då man har roligt (skrivet så förr) men så är det. Dagarna har gått åt till sånt som vädret's makter tillåtit. Sol= utflykter och bad. Regn= inomhusgöra eller shopping. Men nu till nåt annat....


Blommorna trivs rätt bra i min trädgård minsann. Fastän inte solen varit framme varje dag så växer det så det knakar här hemma. Vet att jag har visat bilder på instagram så det kanske blir lite tjatigt för er som redan sett dom,..Men så har vi er som inte ha instagram eller fb.

Nu kommer några bilder ur min lilla trädgård. En trädgård utan blommor är ingen sommar.

 

 

  


 Sen är det ju slutet av sommaren så alla blommor mår ju inte bra....nu blir dom utbytna....jag vill det ska blomma läääääänge i min trädgård.


 


Das was das.


En annan sak.....det är ju lite skönt med rutiner igen då man börjar jobba........det blir liksom ingen ordning på dagarna . Ja ni fattar vad jag menar. Det är ju lördag hela veckan lååååång. Man njuter av det lediga livet, lediga dagar som man gör som man vill med. Nu har jag en vecka kvar å den veckan ska jag bannemig njuta av vare sig det regnar, haglar eller blåser ..


Nu ska ni ha en fin ny vecka. Vet ni.....måste skynda mig att avsluta för jag hörde visst att någon öppnade kylen å där inne finns en bit kexchoklad som jag har gömt. Tänk om den blir hittad?? =-O  Inte måste man dela med sig inte......bäst jag skyndar mig hörrni....


Tjingeling!!