Dagarna går så fort nu på slutet av semestern...så mycket man vill hinna med men det är bara att gilla läget. Man kan inte hinna allt .Det är bara så, men det är en sak till jag hoppas att jag hinner med....ett besök hos en bloggvän jag har haft sedan ett par år tillbaka. Men vi får se hur det blir. Inte så många dagar att spela med nu. Men jag har haft det så skönt och gjort så många roliga och mysiga saker under min semester så jag är så nöjd så. Vi har ju både farit kors å tvärs och även tagit det lugnt. Nån som alldrig tar det lugnt är min kära misse Doris....


Jäklar vilken energi denna katt har. Hon klättrar och har sig överallt i huset. Så tuff hon är. I natt då vaknade jag av nåt mystiskt ljud och vet ni....hon hade klättrat upp i gardinen och balanserade på gardinstången....igen. Det här börjar bli en ful ovana och allt som man inte får göra, gör katter.

Men hon är åxo mycket kärvänlig och vill ofta följa med mig och husse då vi ska iväg. Ja ni ser ju här......Hon älskar oss lilla Doris.

Söt är hon.

 


Just nu njuter jag av en gammal långfilm som precis har börjat. Gamla filmer är bäst. Sitter här och klunkar i mig lite kaffe och bredvid koppen ligger en bulla som strax blir uppäten. Det regnar lite smått utanför fönstret men här innanför är det mysigt  Regniga dagar kan vara riktigt mysiga och efter regn kommer sol. Nåt som är säkert.

Hittade några skyltar på nätet som jag tycvkte var lite småkul . 

Avslutar med dom. Kaffet står och kallnar så det är bäst jag skyndar på.


 

 

 

Ja det var väl allt för den här gången. Nu ska ni ALLA mina kära vänner, bloggvänner Ha det så jättegott så hörs vi och syns här i bloggen nästa gång då jag har nåt att skriva om.

 

 


 

Kramelikram !