Igår då var jag riktigt skitduktig ska ni veta. För det första visade termometern på några plussgrader så det var ju jätteskönt. Så då tog jag fram putsmedlet och passade på att ta några fönster, för jädrans måste jag ju säga vad skitiga dom var. Herregud jag såg ju inte ut, och så kan man ju inte ha det. Efter putsningen så kunde jag se ut på omvärden med helt nya ögon. Det såg RENT ut. :-D . Rent fräscht och ???????? vitt...eller?

Jag hann ju dessutom med en promenad igår. Det vart både ben och stavar som fick sig en genomgång ska ni veta. Men sen så är det då inte så väldans vackert presis efter vägarna nu. Jag pratar om det grå guldet. Snön alltså. Det som gömms i snö kommer upp i tö, för jädrans vad fult det blir efter vägarna. Allt är ju bara grått nu. Men Men....snart så.

När jag är ute och går, då brukar ju även hjärnan vara igång. Den får ju liksom åkso tänka fritt. VET NI? igår då tänkte jag. JA jag TÄNKTE var det nån som kännde det luktade bränt så var det bara lilla jag. Vet ni att detta är sista helgen på vintermånaden, och i dag är det SISTA SÖNDAGEN i februari. Det känndes ju lite lättare på en gång, för snart har vi ju vår. Så skönt så.

Jag är dessutom glad över att jag fått behålla min tand. Min kattunge claudine är en busig tjej, och för att hon ska bli lite trött och få bort lite överskottsenergi så brukar jag busa med henne. Jag har en pinne med ett snöre på , och på slutet sitter en boll. Igår lekte vi ganska våldsamt och vips flög bollen rakt på min framtand. Ja allt gick ju så väldans fort, så jag hann ju knappt reagera. Men som tur var, så var det bara några småflisor som rykte med, och jag tycker inte det syns. SUCK!

Såg ni på mello igår då? Jag tyckte ändå att gårdagens artister var lite bättre än förra. Min favorit igår var ulrik. Den låten hade lite stil tyckte jag, och bra var den åkso.

Nä usch vad jag surrar nu då. Det är då en jädrans tur att det finns text man kan sätta ner sitt surr i, för tänk om jag babblat på med gubben min så här mycket nu på morgonen. Då har han nog fått skaffat sig öronproppar. ;-)

 Ha en jättefin sista söndag i denna vintermåna

Ha en fin dag alla!