Jädrans då villken blåst det har varit idag, och det naturligtvis när jag planerat krattning. Så min tanke var ju att kratta, men eftersom det blåser så pass ute så är det ju ingen ide att bråttas och kämpa i mot löven, utan jag gjör det enkelt för mig!. Jag låter helt enkelt löven blåsa till grannarna , och så har jag löst det problemet. Smart av mig eller hur????? Själv så låtsas jag som ingenting, men jag har fått det rätt så fint på min gård i dag, men jädrans hur det ser ut hos grannarna. Har dom inte krattat???? hahahaha ;-) . Ähh förlåt mig nu grannar ifall ni läser detta. Men jag kunde bara inte låta bli att busa lite.

Har varit hemma ett par dagar och VISST har man mycket att gjöra. Har rensat lite skit och även slängt lite skräp. men igår då jag var och gjorde en djupdykning in i garderoben så fick min gubbe rätt i det han brukar säga till mig, och det ÄR: Du vet ju int vad du har i garderoben för så mycket kläder och grejer har du. Jaja han har väl en liten poäng där, för vet ni vad jag hittade? jo detta skärp. Så nu får jag skärpa till mig, både vad gäller garderoben och vad jag har där, och att köpa en massa grejer som jag glömt bort.

Mitt bortglömda skärp som jag hittat. Jag tycker själv det är riktigt snyggt. Ja nu får jag skärpa till mig.

 

Igår kväll ringde det en telefonförsäljare minuterna före kl 21 kl 9. Grrrr tänkte jag när jag svarade och jag lät nog inte alltför trevlig, men det är dom nog rätt van vid dessa försäljare. Men att ringa efter kl 21 vardagskvällar, det gillar jag inte för det tycker inte jag man ska gjöra om det inte är superviktigt. Är jag ensam om att tycka det tro? Jaja kännde mig lite gnällig och ibland måste man få gnälla lite, för vad har ordet för innebörd annars, då kan dom ju ta bort ordet GNÄLLA hehehe ;-) .

 

Nu är tvättmaskinen igång och jag tror jag ska ta lite kaffe faktiskt. Men jag håller mig nog innomhus, för jisses amalia vad det blåser ute idag. HÅLL I HATTEN!!!!

 

 

Här har jag gjort om ett kort från i fjol sommar till att se lite gammalt ut. Tycker om när korten ser lite gamla ut. Och eftersom det blåser så ute, får man småpyssla inomhus. :-D

 

Ha en jättefin torsdag nu alla!

 

Kramen från mig!