I morse då fick jag mig en fin och stor drink i solen, och himlen var så blå och fin, och att sitta vid poolen var ju jättemysigt ända tills..........jag vaknade. Då vart det inget mys längre, utan bara ett drömkonstaterande, och att fortsätta drömma det hade man ju inte tid till inte. Men det var ljuvligt så länge det varade även om det bara var en dröm, för allt känndes så värkligt på nåt sätt.

I morse då hade jag jädrans bråttom till jobbet, då vi skulle börja tidigare. Jag tog på mig skorna som vanligt, men MÄRKTE.....f-n vad fula dom var, och bråttom till jobbet det hade jag åkso, men det var bara att byta skor, för man kan ju inte ha vita ränder på ett par svarta skor. Och vet ni vad man gjör då?.....jo nu ska jag för er berätta nåt jag läst, och det är att fukta en trasa med citronvatten och jobba bort de skitfula saltränderna. Sen ska skorna torka i rumstemperatur. Skitenkelt eller hur? så nu ska jag testa detta, för i morse fanns inte tiden till detta för man har ju alltid så bråttom på mornarna. Visst är det konstigt hur tiden bara försvinner på mornarna, eller är det bara jag som tycker så?

Har åkso märkt att......f-n villka smutsiga fönster jag har, och det går ju inte. Så nu blir det till att vara en klätterapa på stolen eller stegen, så upp och ner upp och ner för att torka alla dess fönster på huset. Men vet ni en sak? Jag är nämligen höjdrädd. Jag vet ju inte om jag törs säga det här högt, så därför tar jag det i pytte pyttesmå bokstäver. VET NI???? Förr då kunde man nästan klättra upp på taket utan att få svindel, nu kan man inte ens klättra upp för en fotpall förrän man tycker att världen snurrar runt omkring en. Sen kommer yschla och man blir tvungen att lägga sig en stund. Och vet ni vad man skyller på då? .....Jo huvudvärk, för man erkänner väl inte att man får svindel när man kliver upp på en pall eller stol inte, då kan ju folk tro att man är lite...........hmmmm knäpp! ;-) . Lite annorlunda så att säga.

Ser ni vad skönt jag har i drömlandet.

Ni ser väl vad skönt jag hade i drömlandet, men snart är vi där för nu smyger maj- månad sig på, och det kommer bli sååå så skönt så.

 

ÄKTENSKAPET.

-vet ni varför skottar gifter sig i hönshuset?

-Nej.

-För att risgrynen inte ska gå till spillo.

 

-Jag kallar min fru för " MIN DIAMANT"

-Är hon så vacker?

-Nej, men hon har ett hjärta av sten.

 

Varje kvinna behöver fyra djur: en mink i

garderobeb, en jaguar i garaget, en tiger i sängen

och en åsna som betalar för allt.

 

  

Nu önskar jag er alla en riktigt fin kväll.

Tack för ert besök hos mig.

Kramen till er alla från mig.

Tjingeling! :-*