Oj så fort tiden går, redan måndag och dessutom kurs för min del på måndagar. Tänk så mycket man kan sitta och tänka på då man har kurs. Psss....ni skvallrar väl inte nu över vad jag håller på med ;-)  Tittade ut genom fönstret idag under kursen och tänkte på.....SKOR. Jädrans då, jag kanske måste köpa nya varskor. Ja så där mitt uppialltihopa så fladdrade tankarna i väg liksom, och det enda som fanns i mitt huvud var skor, inget annat för då ljuger jag. Men nu ett annat i-lands problem. Om jag köper ett par nya skor , villken färg ska jag ha, och får jag in dom i garderoben? Törs nog  inte nämna detta med skor för min gubbe för då kommer han bara att säga: DU HAR JU MINST 100 PAR. Det värsta är ju att min gubbe har rätt hörrni. Men....eftersom jag är en smart tjej, så kan jag ju säga att jag köpt dom på rea! :-D


Ett ut av alla mina sko-par. Tror inte han märker nån skillnad på ett par till eller inte....eller...hmmmm.

Tänk vad mysigt då man får ta fram klackeskorna för första gången. Förr då skulle man klä sig vårligt och fint då det var sista april, så hur än vädret såg ut, så var det bara som så, att vårkläder och fina skor skulle bara på. Sen stod man där och tokfrös...ja hujeda mig då.

Äsch....nu får jag sluta tänka på vår och sommar, även om det varit svårt att låta bli då vi haft 7 varma grader i dag.  Sen blir man ju lite stel i huvve åkso då man är på kurs.

Mina inlägg brukar ju hoppa lite hit och dit som även i texten. Att hålla ett visst tema tycker jag är lite för planerat för att vara jag, så nu hoppar jag tillbaka ett steg till helgen.  Min gulliga styvdotter och hennes söta tjej tilly var på besök nämligen, och det är då en TantGlad blir en TantBus eller snarare en lektant, för jisses så mycket vi kan hitta på tillsamans. Igår då vart det både bus och lite film så en Tant som jag får vila sig lite mellan varven åxo, för det gäller ju att ha kondis om man ska busa. JO ...vi cycklade lite på vår träningscyckel här hemma åxo tilly och jag.  Då brukar vi låtsas att vi är ute och kör lite buss , och så får man plinga då man ska av. Det är kul det!

Nu har jag snart nött bort de sista bokstäverna, så det är bäst jag slutar här. Har ju lite annat att gjöra åxo . Lite tråkig disk blir det samt snacka lite allvar med blommorna. Dom lyssnar ju inte på mig då jag sagt åt dom att växa...hmmmmm

Ha nu en jättefin måndag alla fina, och tänk på att snart är det dags att SKO SIG!
Ha det så mysigt nu alla!

Kramen från mig!