God morgon alla!

Hej hopp så var det lördag då igen. Igår kväll då vart det fredagsmys framför tvn. Skulle vara bra om man kunde hålla sig någorlunda vaken åxo nån gång. Men då jag satt där i soffan och mådde oförskämt bra , samtidigt då min största ansträngning var att sträcka ut armen för att hämta chipps lite då och då, det var DÅ jag kom på det! FJÄRRKONTROLLEN var vad jag tänkte på. Tänk hur det var förr då man fick kliva upp och ner ur sin sköna fåtölj eller soffa för byta kanal eller stänga av tvn, och hur det är idag :-) . Jag behöver ju bara trycka lite lätt på kontrollen så har jag bytt kanal eller stängt av tvn. Ja det är osynlig lyx det. Sen kommer jag åxo ihåg hur det pyntades och hade sig på tvn med en massa ljus och smådukar som var hemvirkade. Hmmmm........nu får man inte ens plats med en liten sytråd ovanpå tvn, så visst är det väl helt andra tider ändå idag, fast på ett possitivt sätt.


-17 just nu, men inte kan man klaga inte, då man får vara inomhus i värmen och må gott. Tänker på alla stackars djur som far illa ute i naturen när kylan slår till. Så många katter som åxo är hemlösa.

Igår då vart det dessutom en rask och snabb promenad i kylan. Ni ska bara veta hur snabbt jag kan gå. Men så hände det.....jag vart omkörd av en riktig friskus med turkosa byxor och en jacka i samma färg. Personen vände sig då den gick förbi mig, och det var då jag såg det var vår 80 åriga granne. Ok 80 år och så pigg fortfarande, men vad har hänt med min kondis? Men då vi nu har en motionscyckel här hemma hos mig, så är det väl bara att sätta igång att träna upp kondisen en smula, men så kommer det.......lusten! Hatar ju all motion och tycker det är skitjobbigt. Men nu skäms jag lite då min kondis är så dålig, ja hujeda mig då. Jag får väl börja mitt nya motionerande liv på måndag, för det är ju måndagar man påbörjar med allt nytt. Eller??? ;-)

En skön helg ska ni ha, för här hemma är vi bortbjudna på middag ikväll som ska bli så skönt. Kan tänka mig det blir lite surr åxo och många skratt, så det är tur det är söndag och vilodag i morgon.

Hejdå alla, vi ses!När husläkaren hade telefontid så ringde en kvinna upp vårdcentralen.

- Min man är så förkyld. Vad ska han göra för att må bättre?

-Han ska dricka mycket och vila.

-Jaså. Det är presis det han brukar göra. :-P .En skön lördag och helg till er!