Har ni tänkt på hur det är då man är på krogen. För att man ska höras då man pratar med varandra så är man ju tvungen att höja lite på rösten. Man nästan småskriker i varandras öron. Och vet ni......stänger man av musiken då, så fattar man ju vad man håller på med. Vem skriker högst.

Nu tyckte min gubbe att det var precis det jag gjorde nyss.   Nu är det ju inte en krog här hemma, men då jag får ordet och diskussionen blir lite het så blir jag lite exter. Ni vet...........upprymd.

Men nu har jag lugnat mig lite ;-)

Tänk att nästa söndag så har vi första mars. Helt otroligt så fort det har gått och bara sådär. Vart har alla dagar tagit vägen? I morgon kommer det en ny dag, och sååå härligt.

  Kunde inte låta bli att köpa mig en bukett tulpaner i dag. Det vart vita...min favoritfärg!Det är nåt visst med tulpaner..........sååå vårigt!


Men sen har vi det som inte är så roligt med våren. Ja det finns för och nackdelar med allt. Det som göms i snö....kommer upp i tö. Fattar ni så skitigt det är efter vägarna. Idag då min gubbe å jag tog vår prommis så upptäckte vi en massa saker som............ölburkar, skitpåsar som slängts från hundägare....och en gammal stol. Hur i fridens namn hamnade den i diket hmmm.......

Men sen har vi åxo träffat på så många glada människor med det bredaste leenden man kan ha. Då man får se det.....då vet man att det är vår. Så är det bara!

Nu tänker jag inte trötta ut er mer i dag med mitt inlägg. Det är dags för att fixa middagen här hemma hos mig. Kocken strejkade så det blir jag igen som får den stora uppgiften. Äre inte likt så säg........

En ny vecka väntar......vi får se till att den blir så bra som möjligt eller hur?

Hejsvejs på er alla......NU KÖR VI!!!!!

En glad sol är vad jag hoppas på. Pss...bilden är lånad bara så ni vet!

Hejsvejs kära bloggisar!