Kvällen börjar bli sen..........men jag ska snart krama kudden och allt det där, men innan jag kramar om min kudde så hinner jag med ett litet inlägg över dagen. Har man semester så har man. Man har ingen tid att ställa sig efter så man kan sova hur länge som helst på morgonen. VET NI? Det brukar vara jag som väcker tuppen. Men nu har vanorna blivet helt fel. I morse då sov jag riktigt länge i mina mått. Sov ända till klockan 7. Jaja.....tänker väl ni. Men för mig var det riktigt länge. Det vart en härlig morgon med gott kaffe serverat på sängen av min fina gubbe. Ja han vet vad som är lyx han. vad TantGlad gillar och det ÄR.....ROMCERVICE!

Hursomhaver. Fattar ni så mycket fint man har runt omkring sig. I dag då gjorde vi en liten utflykt hemmavid.  Vi åkte till ett ställe som heter smacken. Alla mina läsare som bor här omkring fattar ju direkt vart det här ligger. Men alla läsare som jag har som nu inte vet vad detta är för ställe så tänkte jag visa er lite bilder här.

Det är ett fint naturområde där det finns bad för både och. Det finns ett nudistbad på detta ställe.  Då får man gå en bit för att komma ut dit. Till nudistbadet och det vanliga badet. Själv är jag supervanlig ;-)

Det finns en hängbro man måste passera. Själv tycker jag den är superläskig så över den springer jag. Väntar på att min gubbe passerar den först, men sen tar jag fart.

När man väl kommit på andra sidan så är det helt ok. Mycke vacker natur så kameran den var framme hela tiden. Klick klick klick,,,,,,Kolla bara himlen. Tänk som jag gillar himlebilder.


En vy....


En frihetskänsla.......HALLÅÅÅÅÅÅ , jag ser ett plan!


Planet flög nära då vi har Midlanda flygplats näst intill!


Ok....nu fortsätter färden..

Jag tycker Blåklockor Är fantastisk vackert, och det är inte ofta man stöter på dessa gamla fina blommor. Föresten.....ser ni byggnaden där bakom. Nu blir jag nyfiken. Måste kolla vad det är?


Aha.....inte såå spännande. Men det har nog varit en hel del ungdomar här och festat skulle jag tro. En massa namn fanns det överallt inne i detta skyl.

Mycket vackert att se på fanns det här.


Jag älskar bilder där solen tränger igenom träden. Det blir lite magiskt liksom.

Fint att ströva omkring på.

Att njuta på.


Men vad är det jag ser........ett hus mitt på vattnet?? eller??
Hmmmmmm...........


Hursomhelst har ännu en dag sagt sitt och i morgon då kommer det en ny dag med nya äventyr. Jag ÄR riktigt nöjd med dagen för solen den har varit riktigt snäll mot oss här i norr. Har både hunnit med äventyr, solat och ätit sommarens första glass. En magnum Classic . Ja ni hör va. Det har nog inte varit mycket till sommar. Men det tar sig sa mordbrännan. I morgon kommer det en ny dag, och hur den ser ut kan vi ju inte veta så här före. Vi får hoppas att den blir bra och härlig eller hur.

Nu äre natta, drömlandet och krama kudden som gäller. Vet inte om jag orkar med så många fler äventyr för dagen, så jag får väl hoppas att det blir lugnt i drömlandet. Den som lever , den får se.

HEJSVEJS alla kära!


KRAMELIKRAM!