Tjenixen alla vänner.

Idag kan jag lata mig och det är Presis vad jag har gjort. Igår då flög vi som två jehun runt här hemma och städade. Gud vilken fart man kan ha ibland och när man sätter på lite musik så går städningen som hejsansvejsan. Långsam musik betyder långsam städning. Snabb musik snabbt städat så var den saken ur världen. Katterna visste inte riktigt vart dom fick ligga och dammråttorna tog vi livet av.  Stackers dom.

Men nu har jag fastnat framför datorn i bloggrummet. Strax ska gubben min servera mig lite kaffe efter vår lilla utflykt hemmavid på förmiddagen .Så grått det är idag. Men det gör inget då jag är lika Gla ändå. Ni ska få bli serverad några bilder från hemmavid.

Här har vi Y:et som är kännt över hela vårt avlånga land och vissa tycker Y:et är skitfult medan andra tycker det ser rätt snyggt ut. Jag tycker nog det ser lite konstigt ut jag. Stort är det och syns gör det åxo. Skulle tro en å annan bloggvän passerat och sett det från motorvägen som ligger strax intill. E4.

Visst ser jag liten ut jämfört med....

 

 

Lite fakta om Y:et.

 


Sen ligger det ett naturreservat intill Y:et. På sommaren så åker många till badet som är ett Nudistbad. Man måste passera denna lilla bro för att komma dit. Finns vanligt bad åxo .....sköööönt det.

 

En skylt vid bron.

 

 


Men nu till något helt annat . Bosse har ju lekar och tävlingar i sin blogg. Den här gången ska vi ta ett foto från vårt fönster hemma . Vad ser vi från vårt fönster och det kan vara mycket det eller ingenting. Jag satt i morse och glodde ut genom fönstret men inget hände. Inga fåglar...Inga rävar ...Inga kor, hästar eller nåt spännande alls förrän småfolket dök upp. Kolla.

Bildbeviset på småfolket. Skyndade mig att fota dem för nu jäklar ska gubben få se på annat. Dom finns ju visst.

 


Men nu då det är Bosses tävling och han är en hård dommare så vet ju jag inte om det gills. Så jag fortsatt att glo ut genom fönstret jag. Min gubbe trodde jag blivet knäpp. Sitta å stirra på dedenna viset. Men så....

Plötsligt händer det. Min katt Meck ville vara med i tävlingen och självklart vill hon få nåt poäng så...här kommer mitt bidrag i fönstertävlingen.

Söta Meck ! För varken fåglar eller andra djur har visat sig på morgonen.

 


Tack Meck för att du räddade mig. Har ju kunnat fått stått och glott ut genom fönstret hela dagen annars, och då har inte mycket blivet gjort här hemma inte. Tack Tack.

Så det var allt för idag. Titta gärna in i Bosses blogg .


http://bosseliden.wordpress.com 


Sådär ja. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Sen ska jag bara ta det lugnt. Kommer ju en ny vecka med nya tag eller hur. Bäst vara utvilad för det tar på att vara ledig åxo ;-) 


Hejsvejs...Vi syns en annan dag!