Sådär ja....Nu är jag taggad för Bosses lek :-D ..http://bosseliden.wordpress.com . Ni kan läsa mer inne i hans blogg vilka regler som gäller, och vad man ska göra i leken.

 Idag har det varit ett strålande väder mina mått mätt, och min gubbe och jag tänkte att.....näe...Nu tar vi en utflykt till Härnösands havsbad "smitingen". Från mig är det en resa på ca 30min beroende hur fort man kör då förstås.  ;-) Det fanns några mörka moln som cirkulerade runt oss men.....Vi klarade oss då vi kom rätt tidigt på förmidddagen

Lite bilder.

 

En riktigt skön dag var det. 

 Gottigottgott


Man blir hungrig på stranden. 

Efter lite glufsande och ätande....sallad, kaffe å bulla så var det dags för att leta sig ner till vattnet denna fina dag, och sätta igång med Bosses lek

Hm......gick ner till vattnet , då plötsligt en "Gladsten" ville vara med i Bosses lek. Vet ni.....denhär stenen hade t.o. m målat sig. Det ni!! Har alldrig hört att stenar brukar sminka sig ;-) 

Dessutom låg han där Gla som en sol å flinade mot mig. Hm...Ja du får ursäkta Bosse. Han fick bli med på bild.

 

Travade en bit längre bort där jag upptäckte en massa fina stenar. Kunde inte välja ut någon särskild.....för vad skulle de andra stenarna tycka, om jag favoriserade någon. Nääää....sånt gör inte TantGlad.

 

 Hmm.....undra hur många stenar det finns i världen? RÄTT MÅNGA skulle jag tro

Vände om och höll på att kliva på detta lilla sandslott som någon gjort. Det läskiga var att han såg arg ut.......eller inbillade jag mig bara. Det kanske bara var jag som såg ett ansikte?? Tog fram kameran lite snabbt å fotade .......gubben..figuren eller var det ett sandslott???

 


Nu började jag  att se figurer överallt tror jag...en blå gubbe med ett rött paraply.....hmm..

 

Som det här var allt. Tittade upp mot våra stolar på stranden....men ingen gubbe... Plötsligt så hör jag någon sjunga "Heroes" alltso ni vet...Måns zelmerlöv. Tittar upp från stranden där jag är och får se min gubbe på en bänk ....MED MÅNS LÅTSASFIGUR.

 


Ja ni ser ju.......

Men Hörrni.....detta är inte allt.....för när jag travade uppåt stranden och mot våra solstolar möttes jag av detta....alltso den glada stenen från stranden hade träffat herr Anka. Men....vart ska jag sitta???

 


Ja ni ser vilka kompisar de blivet.


Vart alldeles snurrig av alla figurer....eller fanns dom bara i mitt huvud???


På hemvägen stannade vi av ett ögonblick mitt i Härnösand. Vet ni....jag vart tvungen bara att ta några kort på ett par andra figurer.....skulpturer.

Mitt i Härnösand.


 


Kände mig lite spexig då jag kom hem. Ni vet när man har en massa busig energi som måste ut. Och Föresten så här man inte roligare än man gör sig.

Tjohooo...

 

Sprang å glömde mig för gubben gjorde jag.....

Hallåååååååå.......här är jag!!!

 

Ser du mig Gööööran??


Puh....Nu är jag helt slut.....men tack för alla dina lekar du håller igång oss med Bosse. Jag fick både frisk luft, sol, vind och vatten pluss fick jag se en massa härliga figurer lite här å var. Det är grejer det.


Nu tänker jag avrunda med lite "Lotta på Liseberg" just nu sjunger både publik och ....någon...dom är en jävel på kärlek iallafall.

Tack för mig. Vi syns mer en annan dag. Nya äventyr och nya berättelser.


Kramelikram Alla fina!!