Varför måste ALL snö som plogbilen plogar hamna framför våran  infart för?  Varför får jag alltid blåsten i ansiktet oavsett vilket håll jag går.. ...eller cyklar. Varför ringer mobilen alltid presis då jag ska betala i kassan  :-\ ?.....Det är lite konstigt det där. Nåväl....


Idag är en ledig dag och det känns jättebra det. Ska bara försöka få dagen att bli till  två dagar hur nu det kan gå till som? Jag jobbar ju i helgen så då jag kommer hem efter jobbet så är jag nog rätt trött så då måste jag ju  hinna med allt jag behöver göra idag. Det ska handlas....det ska städas.....Det ska.......äsch, tror jag struntar i det där och tar dagen som den kommer istället. Att försöka göra allt är omöjligt så man får tänka på sin begränsning hur mycket man trots allt vill göra en massa saker. Har blivet bättre med det med åren. Jag måste inte alla måsten ,för allt blir som det blir . Idag är en ledig dag och jag tror faktiskt jag ska ta lite kaffe och en bulle. Det är ju gott. Katten sitter här bredvid och kisar med ögonen då hon tittar på mig. Visste ni att om katten kisar med ögonen tycker hon om dig. Kisa tillbaka bara. Då blir missen glad.


Näe hörrni. Ska nog ta tag i dagen och förresten så hittade jag en påse chips. Älskar chips men INTE godis, men chips är väl inte godis det är väl mat det...?!? ;-)  Så då kan man väl äta fastän det är en torsdag. 


Smygreklam! OLW..........borde jag inte få nåt för det här??  :-D 


 Gottigottgott....