Ni får ursäkta om det blir lite tok då jag skriver i min blogg idag, och det kan nog bero på att jag har fått värmeslag , för så jädrans varmt det är. Har ju massor att göra inomhus, men inget orkar man. Blommorna är ledsna och disktrasan behöver bytas ut.....eller ska man spara den och koka den?. Hur gör ni? kom i håg hur min mormor kokade både disktrasar och vita kläder då jag var liten och jädrans vad det vita vart rent, och pengar man sparade på att koka disktrasorna. Nu är ju en disktrasa inte dyr kan jag tycka, men förr tänkte man ju värkligen till innan man slängde nåt.

Men hursomhelst så sitter jag och klurar på vad jag ska göra idag, för det ser ut att bli ännu en dag av värme och sol. Inte ett moln i sikte. Man orkar ju inget på dagarna, så kanske det vore en ide att städa på nätterna då det är svalare, men när i fridens namn ska man sova då? För det går ju varken sova på dagarna eller nätterna. Nä jämer och elände.  Slutgnällt nu......men nå vore det skönt med lite svalare luft och lite regn allt. Ja aldrig är man nöjd. Skitisamma.........man får väl la stå ut ;-)

Ha det gott alla så höres vi. Kramkram!