God morgon alla! Redan måndag och dan före dan....före...

Tänk att det är ungiofär lika varmt...eller kallt, som det var på midsommar . I går hade vi 9 plussgrader då¨vi skrev 20 december i almanackan . Tror inte det blir någon vit jul. Men även om julen inte blir vit...så blir det nog jul ändå tror jag.

I går då firade vi min styvdotter som fyller år i dagarna. Kunde bara inte låta bli att ta ett kort på hennes fina gran .

Titta vilken fin gran.Har ni sett julklapparna så fint inslagna dom är. Många åxo. Tror nog att det bara finns snälla barn i detta hem.

Så nu tar jag lite julledigt här ifrån min blogg.  Om Tomten kommer till mig.....visar sig. Jag menar.....om jag har varit snäll eller inte? Så det är bäst jag sköter mig de sista dagarna. Ska äta måååååånga pepparkakor ;-)

Bättre än så här blir det inte i dag. Jobb...ny vecka och jullov väntar runt hörnet.

Kram och....


                      God Jul.
Bild lånad ( okänd) på nätet.

Och hörrni.......snart tar även Tomten ledigt.