Go``morgon alla kära!

Det känns som om det var nyss jag hade sovmorgons veckan. Varannan vecka börjar jag lite senare så, det är dom veckorna jag kan ta det lite lugnt på morgonkvisten. Känns riktigt nice faktist. Har dessutom varit snäll mot min gubbe och hämtat in morgontidning.

Nu har vi många som går ut med sina hundar förbi oss dagligen, och det var då jag kom på en sak. Har ni tänkt på hur lik vi är våra husdjur. Den gamle farbron såg ju exakt ut som sin hund...eller var det tvärtom....hmm. Hunden var liten och tjock likaså farbrorn. Riktigt gulligt faktiskt. Eller som i förrgår då jag såg en såndär liten Paris Hillton hund. Hunden hade en liten rosa jacka på sig och exakt samma färg som jackan  matte hade på sig. Jättefint stylat. Dom var åxo lika. Sådan hund..sådan matte.

Tänk så många som har hund som stannar upp och snackar med varandra. Har ni tänkt på det. Dom har ju nåt gemensamt liksom. Att man inte känner varandra gör ju inget, för hundägare har alltid nåt att prata om. Men sen kommer vi till namnen. Vi lär oss hundens namn på 30 sekunder...men du lär dig inte hundägarens namn förrän du träffat denne 2 till 3 gånger sådär. Hmm.....knepigt detta.

Oj så skönt det var att sitta här framför min lilla dator och spekulera lite.  Nåt annat som ÄR jättebra är att vi kan ju handla nästan dygnet om. Vilken tid som helst snart. Det är ju bara några futtiga timmar om natten som det är stängt. En jättebra grej är att jag hinner in nu på vår lilla icabutik innan jag börjar jobba. Bara att köra förbi affärn då jag ska hem. Men nu en annan gåta. Min gubbe har skrivet handlingslistan, och den är INTE lätt att tyda minsann.  Han skriver nån sorts pytteminetext. Jättesmå bokstäver. Undra om jag måste ta med mig förstoringsglaset till affären. Eller vad tror ni?

Ja ....det var vad snillen spekulerade om i dag. Föresten....vilket bra bloggnamn. " Snillen spekulerar" skulle ju passa utmärkt.

Näpp...nu äre bäst man fortsätter sina morgonrutiner . Min gubbe har kokat kaffe till mig, och fixat goda mackor. Trivs bra med att vara lyxhustru faktiskt. Riktigt nice. Sen en annan sak......om vi är lik våra hundar, så kanske jag är lik mina katter...hmm

-Vet du hur man får en hund att sluta skälla i baksätet?

-nej

-Man flyttar den till framsätet.


-Din hund är värkligen inne

-ja han är en trendsetter.

Kram på er alla fina! :-*