Måste ju säga att visst är väl solen fin idag, men jisses villken blåst det är. Så visst får man väl hålla i hatten allt. Så tur att det är såna här dagar som man får vara inomhus, ja det gjör en glad minssan. Så idag är man ute det minsta möjliga trots solen. Sorry söta sol.

Igår då skulle jag på shopping med en väninna och agera smakråd. Ja det gick väl bra, och att ta en fika gick ju åkso bra. Men att hitta nåt till sig själv, det gick det sämre med. Herregud, jag hittade ju absolut ingenting. Men nåt som är bra är ju att börsen inte vart tom iallefall, så det var ju en rättså glad TantGlad ändå som åkte hem. :-D

Idag så kommer min gubbe hem iallefall, och det är ju jätteskönt ändå. Att åka tåg är ju inte så dumt ändå, för då kan man ju tänka på nåt annat och det är ju inte så dumt. Lite tid över på nåt sätt.

Det blir ett kort inlägg idag, för jag har en massa att gjöra, och så kan det ju bli ibland eller hur?

Så nu plockar jag fram en soooolig bild från i somras. TÄNK....snart är ju sommaren här ändå, även om det känns år dit. Visst blir man väl ändå lite sugen att hoppa i vattnet! ;-)

 

Ha nu en jättefin lillördag och onsdag alla!