Halloj alla bloggare.

Sitter med en kaffeko 


pp och filofoserar lite. Det är bra med lite hjärngympa, och det är gott med lite kaffe. Det blir några koppar om dagen. Jag blir värre med åren. Dricker mer och mer kaffe. Man blir liksom lite förnöjder med lite kaffe.  Man blir pigg och alert.


Föresten...har ni någon favoritdag? Min dag är faktiskt idag.  Och idag är söndag. Söndagar är åxo bra dagar. Det känns som man kan ta det lite lugnare på söndagar. När jag var lite så fick man ABSOLUT inte göra någonting på en söndag. Inte hänga tvätt, inte städa, inte hälsa på och störa.....så söndagar var ena riktiga tråkdagar när jag var liten. Ibland blir det faktiskt med tiden bättre.  Som det är nu. Man kan städa, tvätta, shoppa eller vad man vill på just en söndag.


Bättre en så här blir det inte idag. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe  , och sen blir det som det blir. Det är iallafall ljust mycket längre nu på dagarna, så en promenad vore inte fel. 

Fast.....visst längtar man till våren.

Man får väl......


 Hejsvejs så syns vi en annan dag.