Hej alla kära.


Kan ni tänka er, att idag blev det hela två inlägg här i min blogg. Men övning ger färdighet och mitt skriv behöver dammas av  ;-) . Så är det.


Min semester har börjat och ingen risk man blir bränd på nästippen. Det har ju blåst blåst och blåst. Det här med att sitta ute och njuta av en kopp kaffe är inte att tänka på. Men det är klart....håller du ner armarna på bordet så inte duk och bord blåser iväg...då kan då sitta ute i blåsten och dricka kaffe.


Apropå kaffe. Har du någon favorit?   Eller dricker du det kaffe som du alltid druckit? Gamla vanor är svårt att göra sig av med. Jag dricker Gevalia. Men det har vi alltid gjort här hemma. Det är gott. God smak. Kaffet ska dessutom vara starkt och svart. Inge mjölk eller socker.


Söndag kväll. Åh....Det är värkligen härligt att ha semester. Jag kan vara uppe hur länge som helst. "Morden i midsommer" kl nio kan man ju inte missa. Där i Midsummer händer det grejer, men jag tror inte jag vill bo där inte . Jag vill ha det lugnt jag.


Som sagt. Söndag kväll. Det blev inget trädgårdsjobb idag. Alldeles för blåsigt. Men det ska vara dagar till allt, och nu gör jag kväll. Även en semesterfirare måste ta det lugnt . Det kommer förhoppningsvis en ny dag i morgon.


Glad söndag och en ny fin vecka till er.

Hej svejs.