Halloj alla kära .

Ni förstår....nu blir det allt glesare med inläggen i min blogg. Men det känns riktigt bra. Det är kul att blogga om man bloggar lite lagomt , och nu känns det som om det är lagomt att blogga sisådär 1 gång i veckan. Så , så får det nog bli å då passar det bra med att skriva inlägg på söndagskvällar.

i morse vaknade jag av en stor sol.....nej....nu ljög jag....det var ju svart ute , men lite senare på morgonkvisten tittade solen fram så vackert så, så min gubbe och jag tyckte vi borde gjöra något ute idag när väderguden var så givmild.. Det blev en liten utflykt upp på norra berget i vår stad Sundsvall. Det sägs att det finns mycket orm där men det har jag alldrig märkt av, men då jag går rätt bestämt (som min gubbe säger) så flyr väl alla ormar fältet. Hursomhaver så tar vi dagen i bilder. Det vart många steg uppe på berget.....varför glömde jag slå på stegräknaren  :-) 

 


 Fina blommor.


  vackra gamla byggnader och blommor.


 Tänk hur det var förr.....

 Finns det nåt finare än djur....det tycker inte jag.


 


 

Inte nog med att det har varit en trevlig och mysig dag.....Vi har ätit en supergod och enkel söndagsmiddag åxo ...nu ska ni veta att när jag skriver det här inlägget är jag propp propp mätt. Ni vet när man knappt orkar röra sig....jo, det är sant! Det är så jag känner nu , så ni fattar väl att man orkar inte annat än sitta och glo på tv....är ju söndag så då får man ta det lugnt. Ansträngningen blir väl att ändra kanal på tv dosan.....ja ni läste rätt. Har man paltkoma har man.


 Lite god mat som avslutning på dagen är inte fel.  Av mat blir man glad ända ner från tårna .


Bättre än så här blir det inte ikväll. Det är ny vecka fullt av jobb. Tror det blir en jättebra vecka. Vi hoppas väl på mycket sol så går det lättare att arbeta.


Hejdå .....Vi syns nästa söndag, om inte annat så kanske jag skriver ett inlägg lite före. Här vet man alldrig vad som händer.Kramelikram.