Ja nu sitter jag här och skriver om min "söndagspromenad" i lite förtid.....det är ju lördag.....men jag kommer att ha full huggning med en massa annat i morgon så........jag sätter in mitt inlägg redan nu.

Ni som kanske inte fattar vad det är som jag skriver om ska jag lite kortfattat berätta, att mitt tänk ÄR att vi bloggare ska visa er läsare bilder och det som vi känner för att sätta in i vår blogg om vår promenad en söndag. Promenaden kan ha skett närsomhelst under veckan som har varit. Det är ni som bestämmer hur era inlägg ska se ut. Ni skriver en kommentar inne hos mig att nu har ni gjort ert inlägg, och jag skriver er länk i min blogg som tack.  Jag vill åxo att ni länkar till min blogg om detta. Men nu tar vi väl och sätter igång.

"Mina hemtrakter"

Min promenad kommer att visa er hur mina hemtrakter ser ut en vinterdag. Det har hänt otroligt mycket i bygden sen jag var liten. Då jag var liten så minns jag hur det kunde se ut en somrig dag......vinden spred sitt sus över ängarna. Villorna som finns idag fanns inte då. Tänk så mycket som händer ändå under åren. Om det blivet bättre vet jag inte? För är det inte så . att man tyckte det alltid var bättre förr.

Denna promenad som jag har gjort är på en plats där det bara fanns träd och en massa buskar runt om. Här gick det INTE att gå då jag var liten. Men...jag kunde hitta blåsippor och vitsippor här tidigt om våren. Oj så man plockade dessa blommor som var så vackra. Men nu är det vinter och här är en promenadväg anlagd sedan 2012 om jag inte har fel. NU börjar vi.
Denna dag var en otroligt vacker men disig morgon.
Fagerstranden heter stället.

Men vädret tog sig minsann.....och det var en vacker dag.
Efter promenadvägen finns bänkar att sitta på, eller som här...man kan grilla lite. Men visst såg det väl lite ostädat ut här?Vackert med sol.


Efter promenadvägen efter vattnet finns flera skyltar som är intressanta att läsa.Många åker med båt ut till Gistaholmarna om sommaren då det finns en båthamn strax intill promenadvägen.

Så här såg det ut förr här.


Hur ni nu lägger upp er promenad är upp till var och en. Detta ska vara kul är mitt tänk.....och vad ni stöter på på era promenader är bara roligt att se.

"Söndagspromenad" blir nåt som jag tänkte vi skulle köra varannan eller vart tredje vecka för att inte det ska bli så stressigt. Jo...jag tror på det.

Nu ska ni ha det sååå jättegott alla fina gamla och nya vänner och.....hoppas ni hoppar på detta, för det skulle värkligen bli kul att se hur alla ni har fått till era promenader.

Jag skriver era länkar här nedan ifall ni vill vara med.?

Hejsvejs på er!

Här nedan kan ni titta in och se hur deras "söndagspromenad" blev :-D

http://enkvinnamittilivet.bloggo.nu  Ninnie

http://wiolettan.bloggplatsen.se wiolettan

http://nacka144.se Åke


http://athilias.bloggplatsen.se GunLänkar till dessa bloggvänner finns till höger.