Halloj alla kära!

Vilket kanonväder det har varit i dag. En riktig vacker vinterdag på 7-. Alldeles lagomt för att ta sig en promenad eller snarare en sparktur ute i det vackra vintervädret.  Många andra tänkte samma och gav sig ut på små promenader idag. Så det vart många möten och lite snackpauser med vänner och grannar som man inte har sett sedan i somras. Glada ansikten och små rosiga kinder var vad man mötte i solskenet. Tänk så lite sol kan göra med oss människor, och vilka breda leenden vi får då vi mår gott. Ja vintern är ju inte så dum trots allt. För är det så här vackert som i dag kan jag nog stå ut lite till.

Men nu är det kvällen och temperaturen har sjunkit till -13. Men vad gör det........då man har haft det så här mysigt och gott. Tar och avslutar med några bilder från dagen till ära. Det ligger ju en hög tvätt som ska strykas åxo.........me det är klart......den kan jag ju ta i morgon. Fortsätter nog njuta i soffan resten av kvällen.  Den som spar har heter det ju, och jag tror ingen vill stjäla mitt strykjobb. Hej å hå........nu kör vi bilderna från dagen.Mycket vackert var det ute med en stor sol. Här är en bild bakom vårt hus som är en legda.

Så himla skönt med spark. Bilden vart lite otydlig och är tagen från mobilen som hade tappats i snön. Den mådde nog inte lika bra som mig. Men den överlevde fallet......och vi kunde fortsätta ta några fler bilder.


Det ÄR han med de långa benen...( min gubbe) som förföljde mig. Skuggade mig snarareMen kära gubben var nog snabbare än mig på sparken. Här är strax ovanför oss hemma på vår gata.Hmm......tog över mobilkameran och lyckades på nåt märkligt sätt fota mig själv utan att jag visste om det. Men bilden vart ju klarare än de övriga . Har du fotat nåt som du inte visste om du som läser?


Skönt vara hemma.....men se där åker en skoter över vägen. SCHWISCH sa det så var skotern borta.


Näpp....nu är jag trött så jag nästan somnar då jag skriver mitt inlägg. Men det har varit en jättehärlig dag, och nu hoppas vi att det blir minst en lika härlig vecka som ligger framför oss. Vet ni....om en vecka firar jag 2 år som TantGlad. Ifjol gjorde jag ett 1 års inlägg den första februari. Tänk så fort tiden går som bloggare och så många fina vänner man har fått här i bloggen.  Några har jag lite kontakt med utanför bloggen åxo, och det är ju värkligen roligt tycker jag.


Sköt nu om er...och Hejsvejs från mig!!