Blir ett litet inlägg ikväll . Har ju inte alls tänkt att skriva något. Men så kan det bli. Sitter ju å väntar in idol som börjar snart, och då måste liksom händerna hålla på med något som nu då jag råkade goggla på olika skojiga gatunamn. Men hörrni....får Värkligen gator heta vad dom helst? Jag menar....Jag som har en privatskylt på min bil vet att den måste godkännas som lämplig innan jag får använda den. Men tänk er gatunamn som kanske inte känns helt passande. Tänk om jag måste nån gång rabbla upp nåt fult ord som kanske min gata heter, och sen så är jag blyg. Då kanske inte namnet är så kul att rabbla upp. Eller om vi säger så här......Jag är inte bög, men jag bor på bögargatan. Hur bra känns det på en skala??...hm....ja som ni förstår så har mitt gogglande fått igång en massa hjärnceller hos mig ikväll. Tänk om jag bor på "sexgatan" och är nunna? Hur blir det då? Näe hörrni....nu tror Jag det bara blir värre å värre utom den här skylten förstås. "Margaretas gränna" skulle ju passa perfekt då mitt andranamn är Margareta . En riktig fin-gata.

 


  Som jag skrev....vem vill bo på denhär gatan.

 

Förlåt nu mig, ni som bor på denhär gatan eller är Bög. Inget ont menat.

Eller kring det här stället. Tänk er om man är nyktersist och alldrig dricker en droppe, men bor på det här stället. 

 

Hm...Undra vad som har hänt, i den där Ån?

Eller som här, för här kan man ta det lugnt. Det värsta är väl om man stöter på några tjuriga gubbar. Lekande barn är väl ok, men bäst är väl lösa djur. Oj som jag skulle gulla med dom.

 


Å här en annan väg. Här tänks det "om"

 


Men den här skylten ser trevlig ut den. Men jag undrar ändå hur folk skulle uppfatta mig , om jag berättade att jag bodde på "bättringsvägen" skulle de tro att jag bodde där? ....Eller att jag har varit sjuk? Hm....

 


Eller som den här gatan.....Hur gör man om man inte är stor då, utan bär storlek 36. Finns det nån gata för små kvinns?

 

Nä oj sååå många roliga och tokiga gatunamn och skyltar det finns, och vet ni......Jag tror jag gillar den här skylten lite extra mycket. 

 


Det finns ju så många skojiga skyltar.....Men får dom heta vad som helst? Tänkte åxo varför kan inte jag få en gata uppkallad efter mig? Tänk om nån gata skulle heta "TantGlad" ? Vore inte det lite gulligt  ;-) 

 Nämen oj....klockan har Presis slagit åtta, så nu måste jag säga godkväll till er, för nu ska jag nämligen lägga ifrån mig min mobil, och kolla på idol. Fredagar är rätt mysiga ändå även om man ska jobba.


 


 

Kram från TantGlad hemma från min gata någonstans i Sverige.